Amma besøger Danmark 23.-24. oktober 2018

Kom og få en helt speciel oplevelse ved dette Amma-event. Der er en god grund til, at 38 millioner mennesker over hele verden har opsøgt Amma for at modtage hendes omfavnelse. Ammas nærvær og kærlighed er smittende. I løbet af eventet kan du også opleve guidede meditationer, koncerter, spirituelle taler – og ikke mindst Ammas omfavnelse. Du kan købe lækker indisk og vesterlandsk mad.

Blot et par timers deltagelse kan give en dyb oplevelse. Men mange holder af at se Amma give omfavnelser og fordybe sig i den fredfyldte stemning og afsætter hele dagen eller begge dage til at deltage i eventet, hvor det også er muligt at bidrage til frivilligt arbejde.

Under eventet er der også massage, konsultationer i astrologi og naturmedicin, børneområde, unge-netværk, fredsceremonier og du kan skrive dig op til yoga- og meditationskurser. Desuden kan du købe snacks og andre produkter, hvor alt overskud går til Ammas humanitære arbejde.

Hvem er Amma?

Mata Amritanandamayi, også kendt som Amma, er anerkendt som en enestående visionær, humanitær og spirituel leder. Hun har modtaget talrige internationale æresbevisninger.
Amma har de sidste 30 år rejst over hele kloden og bragt kærlighed, håb og fred med sin blotte tilstedeværelse, visdom og særlige omfavnelse (darshan) – som berører mange hjerter. Nu besøger Amma Danmark for første gang nogensinde.

I Indien er hun anerkendt som en mahatma (en stor sjæl) og favner alle trosretninger med sit budskab om universel kærlighed og sin globale og frivilligbaserede humanitære NGO, Embracing the World™.

“Amma har gjort mere godt end mange regeringer nogensinde har gjort for deres befolkning. Hendes bidrag er enormt.” -Muhammad Yunus (Modtager af Nobels fredspris)

Bliv frivillig til eventet

At arbejde frivilligt hos Amma er både lærerigt og sjovt med opgaver af enhver type – samtidig åbner det også hjertet og udvider ens horisont.

Hvis du har lyst til at være med, kan du tilmelde dig direkte ved standen for frivillige hjælpere i Brøndby Hallen, når du har ledig tid. Eller du kan tilmelde dig allerede nu lige her.

Program

Tirsdag d. 23. oktober 2018
Kl. 08.45- Uddeling af gratis numre (token) til omfavnelse starter
Kl.10.00 Amma ankommer i hallen. Herefter guidet meditation efterfulgt af personlig omfavnelse (darshan) frem til ca. kl.16.00

PAUSE

Kl.18.15- Uddeling af gratis numre til omfavnelse starter
Kl. 19.30 Spirituel tale v/Amma, guidet meditation, spirituelle sange (bhajans)
Kl. 22.00 Personlig omfavnelse starter

Da Amma tager imod alle, der har fået et gratis nummer, er det vanskeligt at angive et sluttidspunkt.

Onsdag d. 24. oktober 2018
Kl. 08:45- Uddeling af gratis numre til omfavnelse starter
Kl. 10.00 Amma ankommer i hallen. Herefter guidet meditation efterfulgt af personlig omfavnelse frem til ca. kl.16.00

PAUSE

Kl. 17.45- Uddeling af gratis numre til omfavnelse starter
Kl. 19.00 Spirituel tale v/ Amma, fredsceremoni (Puja)
Kl. 21.00 Devi Bhava-omfavnelse (særlig form for darshan) – starter. Alle kan få et nummer – også dem, der tidligere i eventet har modtaget Ammas omfavnelse. Det er vanskeligt at angive et sluttidspunkt – arrangementet kan vare til ud på morgenen.

Gratis entré

Eventet med Amma er gratis. Reservation er ikke nødvendig. Donationer til Embracing the Worlds humanitære arbejde er velkomne.

Nummer til personlig omfavnelse (darshan)

Den personlige omfavnelse bliver organiseret ved hjælp af et nummersystem. Uddeling af numre, kaldet tokens, begynder fem kvarter før arrangementet starter. Det er ikke muligt at reservere eller modtage numre for andre. Om morgenen bliver de personer, som møder Amma for allerførste gang, prioriteret.Kom gerne i god tid, da der er et begrænset antal numre til hhv. morgen- og aftenarrangementerne.

Forplejning

Der tilbydes et spændende udvalg af indisk og vestlig inspireret vegetarisk mad, snacks, kager og drikkevarer, som er tilberedt med kærlighed af Ammas frivillige hjælpere.

Børneområde

Her er der mulighed for at lege med sine børn. Forældre har til enhver tid ansvaret for deres børn.

Sted

Amma-eventet vil foregå i Brøndby Hallen, og adressen er Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndbyvester.

Smukke øjeblikke fra Europaturen i 2011

Læs mere

Overnatingsmuligheder
Transport til og fra Brøndby Hallen
Bliv frivillig
Pressekontakt
Facebook-event, hvor du kan invitere dine venner.
🇬🇧 In English