Amma til Danmark

ammatildanmarkside

 

Vi arbejder på at få Amma til Danmark

Hvis du er interesseret i at bidrage med frivilligt arbejde – også kaldet seva – til et Amma-besøg, kan du udfylde seva-skemaet. Det er helt uforpligtende.

En god måde at forberede sig på er at være med, når Amma kommer på besøg i andre byer i Europa. Man kan alle steder være med som frivillig. På den måde kan man blive klogere på de opgaver, der skal løses, for at et Amma-program kan fungere.

Hvordan gør vi Amma endnu mere kendt blandt danskerne?

Vi kan udbrede kendskabet til Amma ved at lave Amma-foredrag. Så hvis du har venner og bekendte, som gerne vil høre om Amma, så overvej, om du ikke skal invitere dem til en aften om Amma. Der er med stor succes holdt flere foredrag forskellige steder i landet, og det er vigtigt, at vi kommer ud til alle dele af landet.

Ammas velgørende arbejde i Embracing the World-regi er også startet i Danmark med et projekt for asylansøgere i Center Sandholm. I Aarhus arbejder en gruppe med at lave mad til hjemløse. Også en konkret og god måde at lave frivilligt arbejde og at udbrede kendskabet til Amma på.

Endelig fortsætter Amma-grupperne deres aktiviteter.

Baggrundsinformation

Det er en krævende opgave at arrangere og afvikle et Amma-besøg, og vi håber på, at kunne samle de mange Amma-kræfter, vi ved, der er i Danmark. Der er nogle punkter, der er værd at nævne i den forbindelse.

  • En del danskere har hjulpet til på Europaturen og har fået indsigt i de forskellige sevaområder.
  • Ud over det arbejde, vi selv lægger i at få arrangeret besøget, vil vi få hjælp fra den gruppe på ca. 300 personer, som følger Amma på turen. Ligeledes vil der helt sikkert komme Amma-venner fra andre lande for at hjælpe til. Ligesom mange danskere har hjulpet til i Berlin, Dublin og flere andre steder på Europaturen.
  • Der er helt styr på økonomien. Vi vil dog fortsat arbejde på at få de sidste midler ind, så vi fuldt ud kan finansiere begivenheden.
  • Der er en velfungerende koordinationsgruppe – der er villig til at lægge mange timer i forberedelsen og gennemførelsen af projektet.

Ammas besøg bliver et stort arrangement, og for at få det til at fungere, er der behov for mange hjælpere, personer der vil koordinere og være ansvarlige for de forskellige opgaver. Der skal tages hånd om alle mulige opgaver før under og også efter arrangementet. Alt fra at tage imod folk der kommer for at møde Amma for første gang, til rengøring, produktion og salg af mad.

Har du spørgsmål eller ideer til Ammas besøg eller i øvrigt noget i forbindelse med arrangementet, du ønsker at drøfte, så send meget gerne en email til koordination@amma-danmark.dk.

Der er en “Amma til Danmark” gruppe på Facebook, hvor der løbende kommer opdateringer. Du kan klikke her for at blive medlem.

Ønsker du at donere penge til at finansiere Ammas besøg, så kan du se hvordan her.