Amritapuri & Amma kalder

De sidste par måneder er der efterhånden flere og flere danskere som er rejst til Amritapuri. De hårde corona-restriktioner er langsomt ved at være fortid og det er relativt nemt at komme afsted. Vigtigst af alt, så er Amma i Amritapuri nu og sandsynligvis helt til 2023. 

Når du har besluttet dig for at rejse til Amritapuri er første skridt at du skal udfylde denne form:  

1. Amritapuri form (her angiver du bare cirka rejse-datoer, hvis du ikke har dem på plads endnu).  

2. Derefter skal du sende en e-mail til Amritapuri (e-mailadressen står til sidst i ovenstående formular). Herefter vil du modtage en e-mail fra International Teamet med godkendelse af dit besøg, og så kan du gå i gang med følgende punkter: 

3. Ansøg om Visum her – Det er muligt at få helt op til 5 års visum. OBS: Vær opmærksom på, at hvis du kun søger om visum til 30 dage, så gælder dit visum fra den dato det bliver godkendt. Det er ca. 24 – 48 timer efter du har ansøgt – så selvom du angiver rejsedatoen i formularen, så gælder dit visum altså allerede fra det tidspunkt de godkender det og 30 dage frem – det betyder også at du skal være rejst ind i Indien inden det udløber!

4. Book dit fly – og helst til Kochin lufthavn (COK), hvor du kan købe et indisk SIM-kort på vej ud. (Du skal kunne kommunikere med ashrammen over WhatsApp ift. til taxi og andre informationer). Emirates og Qatar Airways har den korteste rejsetid fra Københavns lufthavn. 

5. Udfyld Amritapuri Registration form (her skal du have flynummer og ankomsttid klar til taxa). 

6. Udfyld  Air Suvidha Form.

7. Udfyld Check-in Form til Amritapuri (gøres nemmest i Adobe Acrobat med “udfyld og signer”-funktionen ellers i hånden). 

I lufthavnen skal du sørge for at veksle penge og købe SIM-kort INDEN du går ud af lufthavnen – anbefalingen er at have min. 150 US dollars med, som du skal bruge til køb af SIM-kort og betaling af taxa. De har åbent hele døgnet. 

Disse dokumenter skal du have printet og med: 

Pas + 2 x kopi af pas (til at veksle/hæve penge og til Amritapuri) 

1 x flybillet 

2 x Visum (til lufthavnen og et til Amritapuri) 

1 x selfdeclaration-report (Air Suvidha form til lufthavnen) 

2 x Corona-pas (et til lufthavnen, og så er det godt at have et ekstra med til at kunne fremvise om nødvendigt.) 

1 x check-in form til Amritapuri 

Valuta i US dollar – det giver den bedste vekselkurs, men ellers kan Euro også veksles i lufthavnen. 

Vigtigt ift. print af visum: Du skal printe dit visum inde under rubrikken ”Check your visa status” på hjemmesiden for visumansøgning, når du modtager din godkendelse pr. mail. Visummet skal have et ”stempel-vandmærke” i baggrunden. Visa-applikation-form eller den mail, som du modtager med godkendelsen af dit visum, er IKKE dit visum. 

Du kan læse mere på vores hjemmeside her og du er altid velkommen til at skrive til info@amma-danmark.dk hvis du har nogle spørgsmål eller der er andet vi kan hjælpe med.  

God rejse!