Mød os på messe

I 2014 tager Amma-Danmark på to messer. Den første weekend i februar (31/1-2/2) på Krop, Sind og Ånd Messen i Falconer Centret. Samt den tredje weekend i februar (15/2-16/2) på Helse- og Sundhedsmesse i Odense Congress Center. 

Kig forbi, vi glæder os til at se dig!
 
Vi har brug for hjælp på standen, så hvis du tid og lyst til at give en hjælpende hånd, så kontakt
København:  Nanna på mobil: 21 21 50 02 eller mail nanna.aakard@mail.dk
Odense:  Aurin på tlf. 70 20 30 42 eller mail  aurinr@gmail.com
 

 

Amma-møder


I Aarhus og København holdes Amma-møderne (Satsang) forskellige steder, så check derfor kalenderen for de enkelte grupper på hjemmesiden her. Det er gratis at deltage i Amma-møderne og alle er velkomne.

Send en mail til aarhus@amma-danmark.dk eller kbh@amma-danmark.dk, hvis du ønsker at modtage lokalkalenderen på mail.

Der holdes desuden Amma-møder i Aalborg, Tommerup, Langå og Herning. 

Ny bog på dansk

Denne bog er essensen af Vedanta, den filosofi der bekræfter enheden af al eksistens og sjælens guddommelighed. Blot at læse denne bog bliver som en meditation på vedantisk sandhed og er en effektiv måde at genskabe forbindelsen med den urgamle viden. Denne bog er unik idet den er den første oversættelse på dansk af serien Awaken Children, hvor man følger Amma og hendes samtaler med de folk der kommer til hende. Her udfolder Amma sin spirituelle visdom og fortæller om sindet, sjælen, sjælens enhed med Gud og med hele skabelsen. Yderligere emner, som er dækket i bind 7 er: Sindet er sindssygt, vidnes-tilstanden, bundethed er en sygdom, de tre typer af studerende, religion og spiritualitet, at lære at overkomme kedsomhed, og modet til at overgive sig.

Bogen sælges fra Shoppen på hjemmesiden til 75 kr. + forsendelsesgebyr. Klik her.

Læs et uddrag fra bogen i nederst i Nyhedsbrevet.

Med AMMA I BERLIN fra 25.-26. oktober 2013Igen i år har vi haft det store privilegium, at vi i Amma Danmark blev inviteret med i seva gruppen ved Amma’s besøg i Berlin. Altså igen medarrangør i Berlin – og igen mulighed for at opbygge erfaring og træne de færdigheder, der skal trækkes på, når Amma kommer til Danmark.

Vi har udvidet vores seva til både at omfatte servering af den indiske mad, som vi også havde sidste år og sørge for drikkevand til de mange tusinde besøgende i den store Velodrom hal – være ansvarlig, koordinere og udføre opgaverne. Og vi har haft både masser af hænder og masser at lave – og masser af lærerig udfordring. Opvasken havde også fået sig en ordentlig udfordring i år – i hvert fald kneb det flere gange med at få nok af de store rumopdelte bakker frem til serveringen af det lækre sammensatte indiske måltid. Det gav mulighed for et besøg i opvasken, hvor de med smil på læben knoklede i det overophedede fugtige rum og gjorde deres absolut bedste for at servicere os.

Det helt store i år – for os i Amma Danmark – det, der har optaget en del af os fra Danmark, har været planlægning og forberedelse af invitation til Amma. Midt i det her kæmpe arrangement, hvor de kærlige energier flyder og der er masser af dejlige gensyn med Amma venner fra hele verden, hvor vi mediterer, synger bhajans, får darshan, lytter til taler, musik og sang, får en gang massage, en kage eller en kop chai, investerer i billeder, tøj, smykker, smukt klædestof eller andre tilbud, der lige har fanget os – hvor børn myldrer glade rundt og voksne bener i alle retninger for at tage sig af deres forskellige gøremål – midt i al det her er vi en gruppe fra Danmark, der er ved at sætte os op til det store øjeblik – det øjeblik, hvor vi skal træde op foran Amma og fremføre vores invitation af Amma til at komme til Danmark.

           

Cirka 70 mennesker er mødt op for at være med til at fremføre invitationen og Adarsh stiller op i bedste vikingestil med det danske flag som kappe og en vikingehjelm på hovedet. Mens lydanlægget bliver rigget til – og alle 70 myldrer rundt på det afsatte stykke gulv for at finde hver sin rette plads, sidder Amma og kigger på os med hendes skælmske smil og glinsende øjne, som udtrykker: ”Hvad er det, I har gang i, mine kære børn”.

Amma bliver orienteret om vikingernes tidligere bedrifter med at drage ud og hente, hvad de havde brug for – og gerne med vold, men at vi dog gennem tiderne har undergået en forandring, som gør, at vi i dag inviterer Amma til Danmark i stedet for at røve hende. Godt nok får hun kun en enkeltbillet – men stadig mere civiliseret end i tidligere tider.

Vi sang, vi læste op, vi spillede, vi fremførte – vi var 70, der sammen optrådte for første gang. Det er første gang, vi har optrådt for Amma – sikke en oplevelse – sikke et samarbejde – sikke en fornøjelse. Amma kastede roser ud mod os – Amma fulgte med i hver eneste lille bevægelse, vi foretog – Amma sendte så meget kærlighed til os. Nu kan vi bare vente...
 

Ammas Hjerte, Bind 7 - Uddrag


VÆR FULDT BEVIDST

Spørgsmål: ”Amma, hvad mener Du med, at man kan være bevidst om sine tankeprocesser?”

Amma: ”Kan man se en tanke opstå i sindet? Kan man se, hvordan tanken arbejder sig frem, og hvordan den dør ud? Når man bliver i stand til meget klart og tydeligt at se tanken, mister den sin kraft. Når man identificerer sig med en tanke, får den kraft, og tanken vil kulminere med en handling. Når man ikke identificerer sig med en tanke, har den ingen kraft. Den bliver svag og inaktiv. Når man ser en tanke og ikke identificerer sig med den, bliver man vidne til den. Når man er vidne til tanken, er man fuldt bevidst. Man tænker ikke, hvilket betyder, at man ikke identificerer sig med nogen tanker. Når man er vidne til alt, er der kun bevidsthed.”

”Man kan eksempelvis se to mennesker skændes med hinanden. Mens man er vidne til deres skænderi, tager man ikke del i det, og man har ikke noget at gøre med det. Man er bevidst om det og betragter det med fuld bevidsthed. Når man er vidne til noget, er man opmærksom. Man er fuldt vågen. Bevidstheden er ikke overskygget af noget, man ser alting klart og er ikke berørt af det, man ser.”

”Men hvad med dem, der skændes? De deltager i skænderiet. De ser intet, fordi de er fuldstændig fanget i en ubevidst sovende tilstand. Negativ energi og negative følelser som vrede, had og behov for hævn overskygger deres sind og gør dem blinde. Når den negative energi er fremherskende, er man ikke helt bevidst, og derfor kan man ikke være et vidne.

”Sindet består af negativ energi. Tankerne er negativ energi, og fortiden er negativ energi. At blive et vidne indebærer, at man er fuldstændig vågen. Man bliver bevidst om alt, hvad der sker både indeni og udenfor. Men i virkeligheden findes der hverken et indeni eller et udenfor. I den højeste vidnetilstand bliver man altings center, og man betragter alle de forandringer, der sker. Forandringerne påvirker ikke en, fordi man er blevet centeret. Man er blevet selve livskraften i alt. I vidnetilstanden kan man blive et med den højeste, kosmiske Energi.”