Seva

Den traditionelle Indiske betegnelse for uselvisk arbejde er Seva, og regnes for en meget vigtig spirituel praksis. Netop fordi der ikke er nogen materiel belønning at arbejde hen imod, bliver nærværet dybere og kærligheden strømmer friere.

Eksempel på seva: Når Amma rejser rundt og giver Darshan er der brug for en masse frivillige hjælpere til at organisere og give en hjælpende hånd, så hele det komplekse arrangement kan fungere. At gøre Seva omkring Amma er en enestående mulighed. Det er som at træde lige ind i Amma’s energi, i Ammas kærlighed.

I foreningen Amma Danmark er der også mange muligheder for at lave seva f.eks i forbindelse med planlægning af Ammas besøg i Danmark. Når Amma kommer til Danmark, er der behov for ca. 100 ansvarspersoner, som er villige til at arbejde i alle dagene. Så allerede nu begynder vi at lave en liste over folk, som gerne vil hjælpe når tiden er. Der vil være store og små opgaver.

Vi har lavet et skema, som du kan udfylde hvis du er interesseret i at bidrage med Seva, når Amma kommer til Danmark. Det er uforpligtnede.

Klik her for at komme til sevaskemaet.

»I disse selviske tider er seva (uselvisk arbejde) sæben, der renser vores sind.« -Amma