Amma besøger Danmark d. 22.-23. oktober 2019

Kom til gratis to-dages event i Brøndby Hallen

Personlig omfavnelse, guidede meditationer, taler, livekoncerter og meget mere

Kom og lad dig inspirere af den visionære humanitære og spirituelle leder, som nu besøger Danmark for andet år i træk. Sidste år var over 7.000 mennesker så heldige at opleve Amma og modtage hendes personlige omfavnelse i Brøndby Hallen.

Under eventet kan du modtage Ammas personlige omfavnelse og desuden opleve guidede meditationer, taler med løsninger på hverdagens problemer og verdens udfordringer og livekoncerter med smukke meditative sange.

Du kan vælge at deltage få timer eller begge dage, og undervejs kan du købe lækker indisk og vesterlandsk mad, snacks, drikkevarer m.m. Desuden kan du under eventet få massage, sundhedsbehandlinger, opleve traditionelle ceremonier og shoppe blandt et stort udvalg af boder.

Du kan også få information om bl.a. yoga, meditation og Ammas omfattende humanitære arbejde.

Der er en god grund til, at 39 millioner mennesker over hele verden har opsøgt Amma for at få hendes omfavnelse. Ammas nærvær og kærlighed er smittende og dybt inspirerende.


Indhold

Hvem er Amma?
Bliv frivillig til eventet
Program
Gratis entré
Få en personlig omfavnelse
Hjælp ved særlige behov og handicap
Forplejning
Børn & dyr
Adresse
Donation


Hvem er Amma?

Verdenskendt for sin ekstraordinære indsats for at sprede fred og harmoni

Mata Amritanandamayi, bedre kendt som Amma, er verdenskendt for sit humanitære arbejde og spirituelle virke, og hun har modtaget talrige internationale æresbevisninger. Amma har i mere end 30 år rejst over hele kloden og bragt kærlighed, håb og fred med sin blotte tilstedeværelse, visdom og særlige omfavnelse (på indisk: darshan) – som berører mange hjerter.

I Indien er Amma anerkendt som en mahatma (en stor sjæl) og favner alle trosretninger med sit budskab om universel kærlighed.

Amma er leder af den globale humanitære NGO, Embracing the World™. Embracing the World™ hjælper verdens fattige ved at imødekomme deres basale behov – mad, husly, uddannelse, sundhedspleje og levebrød.

Olara Otunno, tidl. formand for FNs Sikkerhedsråd og menneskerettighedskommission, fremhæver Ammas humanitære arbejde og siger: ”Det er slående hvor mange af de indsamlede midler, der faktisk går direkte til de nødlidende.” En meget vigtig årsag til de lave udgifter til administration er, at indsatsen er baseret på frivilligt arbejde.


Bliv frivillig til eventet

Al hjælp – lige fra en time til flere dage – er meget værdsat

Ammas besøg er udelukkende muliggjort af de mange frivillige, der hjælper til under eventet. Det frivillige arbejde for Amma er sjovt, og det åbner op for dit hjerte. Mange mennesker fra hele Europa deltager år efter år og nyder den gode stemning i arbejdsfællesskabet.

Vi har stor brug for din hjælp under eventet, så hvis du har lyst til at hjælpe bare en time eller to, f.eks. i køkkenet, ved salgsboderne, med logistik, transport og m.m. så kan du tilmelde dig på vores hjemmeside – klik her, hvor du kan skrive, hvad du gerne vil bidrage med. Eller du kan møde op ved standen for frivillige hjælpere i Brøndby Hallen under eventet.

Al frivillig hjælp bidrager til, at Amma-eventet kan blive en succes, og vi glæder os til at byde dig velkommen.


Program

Ammas omfavnelse, meditation, livekoncerter og meget mere

Caféer, boder og stande er også åbne i pauserne. Du kan komme få timer, men mange vælger at afsætte begge dage og fordybe sig i de mange aktiviteter.

Tirsdag d. 22. oktober 2019

Morgen
Kl. 08.45 Uddeling af gratis darshan-numre (på engelsk: token) til omfavnelse
Kl. 10.00 Amma ankommer i hallen. Herefter guidet meditation efterfulgt af personlig omfavnelse (darshan) frem til ca. kl. 16.00

Aften
Kl. 18.00 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 19.30 Tale v/Amma, kulturelt program, livekoncert med spirituelle sange (bhajans) og guidet meditation
Kl. 22.00 Personlig omfavnelse (darshan) starter

Amma giver omfavnelse til alle, der har fået et darshan-nummer. Det er vanskeligt at angive et sluttidspunkt – arrangementet kan vare til efter midnat.

Onsdag d. 23. oktober 2019

Morgen
Kl. 08.45 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 10.00 Amma ankommer i hallen. Herefter guidet meditation efterfulgt af personlig omfavnelse (darshan) frem til ca. kl. 16.00

Aften
Kl. 17.45 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 19.00 Tale med visdomsord v/Amma, fredsceremoni (på indisk: Puja)
Kl. 21.30 Devi Bhava-omfavnelse (særlig form for darshan)

Alle kan få et darshan-nummer om aftenen – også dem, der tidligere i eventet har modtaget Ammas omfavnelse. Under Devi Bhava er der mulighed for at modtage et mantra fra Amma og få introduktion i brugen af det. Amma afslutter hele programmet med et blomsterritual. Det er vanskeligt at angive et sluttidspunkt – det kan vare til ud på morgenen.


Gratis entré

Eventet med Amma er gratis. Reservation eller tilmelding er ikke nødvendig. Donationer til Embracing the Worlds humanitære arbejde er velkomne.


Få en personlig omfavnelse (darshan)

En unik mulighed for at opleve Ammas kærlighed

Den personlige omfavnelse bliver organiseret ved hjælp af gratis darshan-numre, som uddeles ca. 75 min. før hvert arrangement starter.

Alle skal have sit eget darshan-nummer – også børn og babyer – og det er ikke muligt at reservere eller modtage for andre. Mød op tidligt, hvis du ønsker at få din omfavnelse tidligt.

Vi forventer, at der igen i år bliver kø ved uddelingen af darshan-numre i forhallen, hvor du også kan købe kaffe/the og snack. Vi anbefaler, at du møder op i god tid, da du måske ellers først kan få et darshan-nummer ved en senere del af eventet.

Om morgenen første og anden dag er ideel mødetid ca. kl. 08.30, om aftenen den første dag ca. kl. 18.00 og om aftenen den anden dag ca. kl. 17.30.

Du kan få to personlige omfavnelser under eventet, hvor den ene er ved sidste dags aftenprogram.


Hjælp ved særlige behov

Har du væsentlige sundhedsproblemer, nedsat førlighed eller er kørestolsbruger, kan du vælge køen til assisteret darshan

Afsæt god tid, når du benytter assisteret darshan. Om morgenen første og anden dag er ideel mødetid i foyeren ca. kl. 8.30, om aftenen den første dag ca. kl. 18.00 og om aftenen den anden dag ca. kl. 17.00.

Husk, at det tager en del tid at registrere dine særlige behov, give dig et darshan-nummer til personlig omfavnelse og ledsage dig ned i hallen.

Undlad venligst at komme i sidste øjeblik, hvis du ønsker at nå at få en plads i hallen, inden Amma ankommer. Kommer du senere end Amma, er der muligvis ikke flere darshan-numre tilbage.


Forplejning

Stort udvalg af snacks og velsmagende mad til rimelige priser

Der tilbydes et spændende udvalg af indisk og vestlig inspireret vegetarisk mad, snacks, kager og drikkevarer m.m., som er tilberedt med kærlighed af Ammas frivillige hjælpere. Der er også veganske og glutenfri valgmuligheder.


Børneområde

Her kan dit barn lege, tegne, male og hygge sig under eventet. Husk venligst, at forældre til enhver tid har ansvaret for deres børn.


Dyr

Det er tilladt personer med førerhundebevis at medbringe deres førerhund. Af sikkerhedsgrunde er ingen andre dyr tilladt.


Sted

Amma-eventet vil foregå i Brøndby Hallen, og adressen er Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndbyvester. Der er gratis parkering. Link til GoogleMaps her.


Donation

Amma-eventet er kun muligt, fordi mange mennesker giver donationer. Du kan se, hvordan du donerer et beløb her.

Smukke øjeblikke fra Europaturen i 2011

Beautiful moments of Europe Yatra 2011

Læs mere

Overnatingsmuligheder
Transport til og fra Brøndby Hallen
Bliv frivillig
Presse
Facebook-event, hvor du kan invitere dine venner.
🇬🇧 In English