Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


Embracing the World nyheder

Unesco anerkender kampagnen #farv verden orange i indiske landsbyer

16. januar 2021. Både kvinder og mænds stemmer blev hørt fra landsbyer over hele Indien, da de traf beslutningen om at deltage i FN’s kvinde-kampagne: “Farv Verden Orange: Stop vold mod kvinder og piger”. I samarbejde med vores UNESCO-professorat inden for ligestilling mellem kønnene og kvinders rettigheder, udbredte landsbybeboerne budskabet om det presserende behov for at fordømme kønsbaseret vold og opfordrede til sammenhold og handling.

Amrita universitet tilslutter sig den europæiske unions hjerneforskningsprojekt

6. januar 2021. Amrita Vishwa Vidyapeetham er blevet det første indiske universitet, som samarbejder med den Europæiske Union i Projektet ‘Den Menneskelige Hjerne’. Der er 143 universiteter i Europa, der arbejder sammen for at forstå hjernens funktion og udvikle løsninger, for bedre at begribe og helbrede hjernesygdomme. Teknikker inden for MR-scanning er udbredt, men det er udfordrende at forbinde disse signaler til den underliggende hjerneaktivitet.

9.000 KÆRLIGHEDS-KILOMETER

26. DECEMBER 2020. For første gang i over 30 år har Amma ikke været i stand til at tage på sine internationale rejser grundet COVID-19. Almindeligvis rejser Amma til Europa om efteråret, men i år fandt de frivillige en anden måde, hvorpå de kunne skabe en positiv forandring i verden i denne udfordrende tid. De afholdt en velgørenhedsvandring, der repræsenterede de 9.000 kilometer mellem dem i Europa og Amma i Indien. I slutningen af kampagnen havde 1.800 mennesker fra 13 lande deltaget og gået tilsammen 67.500 kilometer. Se video…

Sikkert og rent drikkevand i landsbyer over hele Indien

12. DECEMBER 2020. VIDEO: I landsbyer over hele Indien henter kvinder og piger dagligt vand fra de nærmeste kilder. De bærer ofte vandet i krukker på hovedet over lange afstande. Det giver dem kun lidt tid tilovers til andre behov, såsom uddannelse, at få en ekstra indtjening, at være sammen med familien eller endda få sovet. I erkendelse af deres byrder har Amma gjort det til en prioritet at sikre tilgængelige, rene og pålidelige vandforsyninger i landsbyer over hele Indien.

Fire forskere fra Amrita Universitet er blandt verdens bedste 2%, viser Stanford-studie

27. NOVEMBER 2020. Stanford Universitet, en af verdens førende undervisnings – og forskningsinstitutioner, har klassificeret fire forskere på Amrita Vishwa Vidyapeetham blandt verdens førende 2 % inden for deres respektive forskningsområder. Stanford anerkender dr. Maneesha Ramesh, dr. Shanti Nair, dr. R. Jayakumar og dr. Madhav Dutta for kvaliteten af deres forskning.