Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • HEALING EFTER AUSTRALIENS SORTE SOMMER
  14. februar 2021

  VIDEO: En australsk Ældre leder kærlighedsfyldt genplantningen af træer og buske i områder, der blev lagt øde i de massive skovbrande sidste år. “Min familie lærte mig om at drage omsorg, om at dele i fællesskab, om det ansvar vi har”, fortæller han. Amrita Australien støtter projektet, der blev iværksat af en lokal NGO. Via deres eksempel viser de os, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at tage vare på vores smukke moder jord.

 • AMRITA HOSPITAL UDVIKLER LUFTRENSENDE BESKYTTELSESDRAGT TIL SUNDHEDSPERSONALE
  29. januar 2021

  Amrita Hospitaler og AMMACHI Laboratorier har udviklet en helt ny type beskyttelsesdragt til sundhedspersonale, som bliver prismæssigt overkommelig for udviklingslande. Dragten beskytter mod infektioner og dråbesmitte via luftbårne viruspartikler, hvilket der naturligvis er akut behov for. Amrita beskyttelsesdragten vil kun koste omkring 2.500 kr., hvor andre modeller typisk koster omkring 10.000 kr.

 • AMRITA HOSPITALET SAMARBEJDER MED KERALAS REGERING FOR AT PÅBEGYNDE COVID-19 VACCINATIONER
  22. januar 2021

  Indiens COVID-19 vaccineprogram er nu startet ( d. 16.januar 2021) og er det mest omfattende af sin art i verden. Distriktet Ernakulam i Kerala og Amrita Hospitalet har dannet et unikt offentligt-privat samarbejde for at vaccinere sundhedspersonalet her.

 • UNESCO ANERKENDER KAMPAGNEN #FARV VERDEN ORANGE I INDISKE LANDSBYER
  16. januar 2021

  Både kvinder og mænds stemmer blev hørt fra landsbyer over hele Indien, da de traf beslutningen om at deltage i FN’s kvinde-kampagne: “Farv Verden Orange: Stop vold mod kvinder og piger”. I samarbejde med vores UNESCO-professorat inden for ligestilling mellem kønnene og kvinders rettigheder, udbredte landsbybeboerne budskabet om det presserende behov for at fordømme kønsbaseret vold og opfordrede til sammenhold og handling.

 • Amrita Universitet tilslutter sig Den Europæiske Unions Hjerneforskningsprojekt
  6. januar 2021

  Amrita Vishwa Vidyapeetham er blevet det første indiske universitet, som samarbejder med den Europæiske Union i Projektet ‘Den Menneskelige Hjerne’. Der er 143 universiteter i Europa, der arbejder sammen for at forstå hjernens funktion og udvikle løsninger, for bedre at begribe og helbrede hjernesygdomme. Teknikker inden for MR-scanning er udbredt, men det er udfordrende at forbinde disse signaler til den underliggende hjerneaktivitet.