Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • AMRITA UNIVERSITET TILDELER FULDTIDS-STIPENDIATER TIL 350 STUDERENDE FRA AFRIKA
  18. april 2022

  Finansieringen giver gratis uddannelse ved Indiens bedste private universitet og det femte bedste i landet generelt. Initiativet blev annonceret på Amrita-Afrika-topmødet i New Delhi, hvor ambassadører og højkommissærer fra hele Afrika deltog.

 • Stop madspild, red maden og nå ud til andre
  7. april 2022

  Frivillige i Amma Canada i Toronto begyndte deres stop-madspild-projekt i 2017 som var et relativt nyt koncept i miljøbevægelsen, og da de økonomiske konsekvenser af COVID-19 begyndte at tynge i 2020 steg behovet for mad meget samtidig med stigende arbejdsløshed.

 • At bekæmpe krigen med kærlighed
  20. marts 2022

  Sreepriya Rohit fortæller om, hvordan det var for hende at være en Embracing the World-frivillig ved grænsen mellem Polen og Ukraine. Hun og hendes mand rejste fra München i Tyskland til Budomierz-overgangen for at hjælpe flygtninge med at komme ind i landet og finde ud af deres næste skridt.

 • Grænsen mellem Ungarn og Ukraine: Den anden bod med støtte til flygtninge
  17. marts 2022

  Wien er kun fem og en halv times kørsel fra Tiszabecs, en landsby i udkanten af den østlige del af Ungarn lige ved den ukrainske grænse. Efter at have hørt at hundredvis af flygtninge ankom der, besluttede seks frivillige fra Embracing the World i Østrig sig for at lave en bod med varme drikke, mad og vejledning til flygtningene.

 • Frivillige i Europa hjælper hundredevis med at krydse grænsen fra Ukraine
  7. marts 2022

  Siden krigen mellem Rusland og Ukraine startede, har Embracing the World-frivillige i Polen stået ved grænsen for at hjælpe indiske studerende og andre flygtninge i sikkerhed. De trodser det hårde vintervejr for at hjælpe de mennesker som har rejst lange afstande.