Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • MENSTRUATIONSDAG 2021: MERE HANDLING OG INVESTERING I SUNDHED OG HYGIEJNE OMKRING MENSTRUATION
  on 6. juli 2021

  I Indien har størstedelen af landets kvinder deres baggrund i den lavere middelklasse, dvs. at sund menstruations-hygiejne er afhængig af omkostninger og miljøbeskyttelse. Amrita Universitets undersøgelse af det nye koncept med genanvendelige menstruationsbind af bananfibre er blevet en bæredygtig, grøn og økonomisk overkommelig mulighed.

 • Indiske AYUDH hjælper på tværs af landet i Covid-19-krisen
  on 27. juni 2021

  Vores ungdomsafdeling AYUDH finder alle mulige måder, hvorpå de kan hjælpe folk, der beskæftiger sig med Indiens COVID-19-krise. Hundredvis af frivillige assisterer således med medicinske hjælpelinjer, lokaliserer ledige sengepladser og organiserer forsyninger og udstyr, især mht. ilt.

 • Covid-19 Nødhjælps-projekter ledet af AYUDH Delhi og Amrita Hospitalerne
  on 27. juni 2021

  Swami Nijamritananda Puri leder indsatsen fra AYUDH, vores ungdomsafdeling, og Amrita Hospitalerne for at bringe lindring til mennesker, der lider under pandemien. Han fortæller, hvordan det er at håndtere denne ulykke, og hvordan det kan få det bedste frem i menneskeheden.

 • Indiens eneste universitet, der er i top 100 med FN’s Bæredygtige Udviklingsmål
  on 20. juni 2021

  Amrita Vishwa Vidyapeetham er blevet et af de top 100 førende universiteter i verden ifølge avisen The Times' Rangliste for Videregående Uddannelser i 2021. Bedømmelserne er de eneste globale ranglister, der vurderer universiteter i henhold til FN's mål for bæredygtig udvikling. Amrita er hidtil Indiens eneste universitet, der er i top 100 med FN’s Bæredygtige Udviklingsmål.

 • Røde Kors I Katalonien ærer Ammas Fond i Spanien for at støtte mennesker i nød under Covid-19
  on 19. juni 2021

  Ammas frivillige i Piera (Barcelona) hjalp familier i nød ved at yde grundlæggende hjælp under pandemien. I alt 240.000 USD (ca. 1,5 millioner dkkr.) blev givet til 4.800 familier i 2020. Røde Kors har tildelt Amma Spanien et æres-diplom for deres hjælp. Unge på Amma Spaniens stipendieprogram modtager også fortsat støtte, selv i disse udfordrende tider. Nogle af de studerende udtrykker deres taknemmelighed over for Amma.