Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


Embracing the World nyheder

Amrita Universitet tildeles sit andet Unesco-professorat

Amrita Vishwa Vidyapeetham er tildelt endnu et UNESCO-professorat – i erfaringsbaseret læring med henblik på bæredygtig innovation og udvikling. Professoratet giver universitetet mandat til at styrke bæredygtig udvikling i landsbyer i hele Indien. Læreplanen er baseret på konceptet om, at studerende bruger tid sammen med landsbyboere, for at være vidne til de problemer, de står overfor. Sammen søger de studerende og lokalbefolkningen at finde løsninger, der bedst passer til landsbyboernes behov.

Hjælp til 20.000 blinde og synshandicappede i Kenya

31. oktober 2020. AYUDH Kenya har indgået et samarbejde med Safaricom for at distribuere hvide stokke til 20.000 blinde og synshandicappede i Kenya. Projektet er mere end $ 250.000 værd. Safaricom er et førende kommunikations-selskab i Afrika, der arbejder i partnerskab med lokalsamfund for at skabe en positiv forandring i folks liv. Bestræbelsen er en milepæl for White C(r)ane-Projektet, som AYUDH startede i Kenya i 2014.

Maskeproduktion over hele kloden

31. oktober 2020. Fra Amritapuri til München og Los Angeles har vores frivillige syet stofmasker derhjemme til distribution i deres lokalsamfund. Corona-virussen har skabt behovet for beskyttelse hele vejen fra sundhedsarbejdere på frontlinjen til hjemløse i byens gader.

Åndelige forandringer for pandemien og videre frem

Swami Amritaswarupananda præsenterer ni indre ændringer, som menneskeheden må foretage sig, for at skabe en ægte transformation i kølvandet på COVID-19. Pandemien har været en øjenåbner – ligesom tidligere katastrofer såsom den spanske syge, den store depression og de to verdenskrige. Hvordan kan vi sikre, at vi ikke laver de samme fejl igen?

Amma Mexico afleverer forsyninger til familier i nød under covid-19

Frivillige i Amma Mexico i Cancun var vant til at afholde regelmæssige suppekøkkener for at hjælpe mennesker, der lever i fattigdom i deres område. Men coronavirus-pandemien har imidlertid sat en stopper for dette initiativ, – med social afstand som den primære hensyntagen. For at imødekomme behovet forbereder de frivillige nu kasser med dagligvarer og basale fornødenheder, som leveres til folks hjem.