Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • Opstået af Kærlighed: Mata Amritanandamayi Center Italien åbner sine døre
  26. oktober 2022

  Ejendommen er beliggende i de smukke naturlige omgivelser Località Nebbiolo i kommunen Gavi, Piemonte, omkring 60 km nord for Genova. Fordelt på 20 hektar vil det blive et samlingssted for Ammas italienske samfund.

 • Amritavarsham 69: Ammas budskab om, hvordan man bygger en bedre verden
  14. oktober 2022

  Tusindvis af mennesker fra hele Indien og rundt om i verden samledes i Amritapuri for at fejre Ammas 69-års fødselsdag, og tusinder flere sluttede sig til via en global webcast. Amma delte, hvordan verden står over for et valg om at gå over til et bedre liv for alle efter COVID-19-pandemien.

 • Amrita Hospitals pædiatriske kardiolog hædret for sit banebrydende arbejde
  11. oktober 2022

  Dr. Krishna Kumar, en pædiatrisk kardiolog ved Amrita Hospital i Kochin, Kerala, er blevet tildelt den prestigefyldte Sitaram Jaipuria Foundation Pris for Udmærkelse i Medicin og Sundhedspleje. Han donerer hele præmiesummen på $60.000 til Amrita Heart Care Foundation.

 • Fyrre år med Amrita Yoga: Rapport 2022
  30. september 2022

  Med udgangspunkt i den daglige praksis i Amritapuri i begyndelsen af ​​80'erne, fortæller den historien om, hvordan Amma har nået tusindvis af mennesker verden over med hendes lære om asana og meditation.

 • AMRITA VIRTUAL LABS UDVIDER SIN RÆKKEVIDDE TIL AFRIKA
  4. september 2022

  Amrita blev inviteret til Kenya for at komme i kontakt med trænere fra Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia og Kenya for at dele sine computersimulerede fysiske laboratorieeksperimenter med studerende i fjerntliggende landdistrikter eller fra fattige kår.