Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • AMMA’S FØDSELSDAGSBESKED: MENNESKEHEDEN KAN OPBYGGE SIN INDRE STYRKE
  on 27. september 2021

  Amma meddelte, at når det kommer til globale begivenheder, hvad enten de er gode eller dårlige, bærer hver og en af ​​os en vis grad af ansvar. Nu er det tid for os at prøve at styrke vores eget ‘jeg’ og derefter sammen opbygge en bedre verden.

 • Amrita-PMKVY fortsætter med færdighedstræning for fattige unge i Indiens landdistrikter.
  on 7. september 2021

  I partnerskab med den indiske regering har mere end 800 unge fra fattige lokalsamfund modtaget topmoderne uddannelse indenfor kritiske, relevante industri områder - en næsten ufattelig mulighed for at tjene til sig selv og deres familier.

 • UNESCO topmøde: COVID-19 påvirker og ændrer kvinders rolle i den postpandemiske æra.
  on 22. august 2021

  Alle UNESCOs 36 kønsrelaterede professorater og netværk er forenet for at tage fat på de udfordringer, som COVID-19 har givet. Visionen er sammen at bygge en lys fremtid for alle kvinder og piger rundt om i verden. Denne virtuelle begivenhed blev afholdt af Amrita Universitets UNESCO-formand for Kvinders Selvbestemmelse og Ligestilling.

 • At opfylde drømmen om det bæredygtige liv
  on 19. august 2021

  I Amma-centret i Pontgouin, Frankrig, udvikler medlemmerne en økologisk landsby på en nærliggende ejendom. Deres mål er at bo i nærheden for at støtte centret og dets humanitære aktiviteter, samtidig med en vision om at skabe et fællesskab, der udgør en økologisk, støttende og respektfuld livsstil for alle.

 • At nå ud til landsbyboerne i Indien for at tilbyde covid 19-vacciner
  on 18. august 2021

  I landdistrikterne i Indien har der været udbredt tøven med at få COVID-19 vaccinen. Vores teams i landsbyer hjælper med at dele oplysninger om vaccinens sikkerhed, især i fjerntliggende stammeområder.