Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • Amrita udvikler en succesfuld og billig UV-sanitetsrobot mod COVID-19
  on 30. april 2021

  Amrita har med stor succes udviklet Prabha - en fjernbetjent sanitetsrobot, som systematisk kan desinficere lokaler med ultraviolet lys. Fordi eksponering for UV-lys kan skade øjne og hud, fjernstyres Prabha via bluetooth fra et andet sted. Med en pris på 180 USD ca. 1.100 DKK, er universitetets ultimative mål at gøre robotten bredt tilgængelig for andre institutioner og mennesker i nød på et globalt plan

 • Greenfriends fejrer 20 års miljøaktivisme
  on 22. april 2021

  E-bog - Jordens Dag d. 22. april er dagen, hvor mennesker over hele verden samles for at gøre opmærksom på, at vores dyrebare planet kalder på os. Dette år fejrer vi samtidig 20- års-dagen for Greenfriends, vores forening af frivillige som arbejder på at udbedre den skade vi har forvoldt. Grundlæggeren deler her, hvordan dette arbejde også helbreder vores indre hjerter.

 • Amrita Universitet overrækker en pris på 13,4 millioner USD til åbningen af 50 nye forskningscentre i år
  on 19. april 2021

  Amrita Vishwa Vidyapeetham, der er Indiens førende privat-universitet, har netop bevilget 13,4 mio US $ - ca. 83 mio. dkr. til 50 nye Opdagelses- og Innovationslaboratorier på dets campi over hele Indien. Meddelelsen kom under en ceremoni for den allerførste afholdelse af Amrita Innovations og Forsknings Prisoverrækkelse. Amma understregede, at universitetet er fokuseret på forskning drevet af medfølelse for at finde løsninger til mennesker i nød, særligt dem, som lever i Indiens landsbyer.

 • At skabe et inkluderende samfund: Initiativer for ligestilling i 2021.
  on 18. april 2021

  VIDEO: Covid-19 har forårsaget mange omvæltninger, som er blevet mere synlige i sårbare befolkningsgrupper, særligt i forbindelse med ligestilling. På trods heraf er Center for Kvinders Selvbestemmelse og Ligestilling fokuseret på en fælles fremtid, hvor kvinder og mænd udfylder forskellige samfundsmæssige roller - med lige meget værdi. Nye projekter varierer fra at håndtere ligestilling i de indiske politistyrker til at oplære kvinder i reparation af mobiltelefoner til en filmkonkurrence om køns-etikette.

 • “Opnå i morgen i dag” : Ungdoms-styret projekt om aktivisme og positiv forandring
  on 2. april 2021

  Ungdommen i dag står overfor mange globale udfordringer - klimaforandringer, økonomisk usikkerhed, en global pandemi og kulturelle sammenstød. Derfor har AYUDH Europa følt sig kaldet til at samles hver for sig og handle! De vil skabe forandring, og det vil de nu. Med kampagnen "Opnå i morgen i dag" kom den unge generation med løsnings-foreslag til at håndtere hadforbrydelser og seksuelt misbrug; ligesom de belyste, hvordan man kan gribe til miljømæssig handling og opnå bæredygtige mål, samt fremme både fysisk og psykisk helbred.