Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


Embracing the World nyheder

Amrita University bidrager med innovative COVID-19-løsninger

Fakultetet ved Amrita Vishwa Vidyapeetham bruger Indiens nationale lockdown til at opfinde nye produkter til hjælp i kampen mod COVID-19. Mere end 60 fakulteter fra forskellige fagområder deltager.

Amerikanske AYUDH’s COVID-19 initiativer

AYUDH Amerika har designet N95 masker til sundhedsarbejdere og oprettet en hotline til levering af købmandsydelser som en del af deres løsninger til pandemien. I hele Nord- og Sydamerika har ungdomsgruppernes centrale fokus været at samarbejde for at imødekomme folks akutte behov i krisetiden.

Amma donerer 12 millioner kroner til COVID-19 hjælpearbejde

Amma donerer 12 millioner kroner til at hjælpe med at bekæmpe COVID-19, samt for at lindre dem, der er påvirket af virussen, både fysisk, psykisk og økonomisk. Embracing the World tilbyder derudover gratis pleje til COVID-19 patienter på Amrita Hospital.

Lad os skabe sunde ris! Amrita SeRVe landmænd får økologisk landbrugscertificering

I februar 2020 tog Amrita SeRVe et grundlæggende skridt mod en mere naturvenlig landbrugsform da landmænd i landsbyen Sadivayal modtog økologisk landbrugscertificering. Deres certificering gælder både produktion af grøntsager, mangoer og ris.

En australsk ældres løfte om at beskytte kvinder og børn i sin klan

VIDEO: Hun har gjort det til sin mission i livet: enhver kvinde eller ethvert barn fra det oprindelige samfund, som har brug for beskyttelse, kan komme og bo hos hende. Gayili Banduk Marika Yunupingu har åbnet sin dør for dem, der lider under vold i hjemmet eller som betragter selvmord som deres eneste udvej. Et mineselskab tilbød engang tre millioner dollars til Gayili for hendes jord. Hun afslog imidlertid tilbuddet, fordi hun betragter det som sin pligt at respektere og beskytte sin fædrene arv.