Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • HJÆLPER HJEMLØSE I FRANKRIG: ETW BESØGER REGELMÆSSIGT GADERNE I 10 BYER
  23. juni 2022

  Frivillige i hele Frankrig besøger på ugentlig basis gaderne i byerne, for at møde de mennesker der bor der. Ved at opbygge langvarige relationer, er målet at tilbyde en bro til samfundet som de hjemløse er marginaliserede fra.

 • Amrita Hospital Faridabad åbner i august og bliver Indiens største privathospital
  16. juni 2022

  Amrita Hospital Faridabad er planlagt til at åbne i august og vil have 81 specialafdelinger. Det ligger i Indiens Hovedstadsregion og vil have en kapacitet på 2.400 senge når det er fuldt færdigbygget.

 • SAUKHYAM GENANVENDELIGE BIND: FORANDRER KVINDERS LIV
  11. maj 2022

  Indiens Regerings førende politiske tænketank har hædret Saukhyam Reusable Pads-teamet med en Ærespris for Kvindelig Transformation. Amma startede projektet i 2017 for at kvinder og piger kunne få et meget bedre produkt til menstruationshygiejne.

 • AMRITA BLANDT TOP 50 I PRESTIGEFYLDT GLOBALT UNIVERSITETS RANGSYSTEM
  28. april 2022

  The Times Higher Education (THE) Impact Rankings har bedømt Amrita som det bedste universitet i Indien i forhold til at opfylde FN's Bæredygtige Udviklingsmål (Sustainable Development Goals - SDG'er) og det 41. i verden. Deres system er den eneste globale indikator til at vurdere, hvordan universiteter handler i forhold til SDG’erne.

 • HAKSH-E: ROBOTTEN DER UNDERVISER I GOD HÅNDVASK
  27. april 2022

  I samarbejde med Indiens regering har AMMACHI Laboratorierne designet en animeret social robot for at opmuntre børn i grundskolen til ordentlig håndvask og hygiejne. Håndvask med sæbe betragtes som den "mest effektive vaccine" mod talrige sygdomme, men er stort set ikke indpodet som en vane.