Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


Embracing the World nyheder

 • En australsk Ældres løfte om at beskytte kvinder og børn i sin klan

  VIDEO: Hun har gjort det til sin mission i livet: enhver kvinde eller ethvert barn fra det oprindelige samfund, som har brug for beskyttelse, kan komme og bo hos hende. Gayili Banduk Marika Yunupingu har åbnet sin dør for dem, der lider under vold i hjemmet eller som betragter selvmord som deres eneste udvej. Et mineselskab tilbød engang tre millioner dollars til Gayili for hendes jord. Hun afslog imidlertid tilbuddet, fordi hun betragter det som sin pligt at respektere og beskytte sin fædrene arv.

 • Genopbygning af jordskælvsramte lokalsamfund i Italien

  Frivillige fra Amma Italia har bygget en ny mulitifunktionshal i landsbyen Valfornace. I 2016 blev regionen nemlig ramt af en række jordskælv, der beskadigede flere byer, og alle offentlige bygninger i Valfornace blev ødelagt. Til borgernes store glæde indviede Amma det nye center i november 2019.

 • FRA FORÆLDRELØSE TIL FORBILLEDER

  Amma besøgte Amrita børnehjemmet i Paripally i Kerala som hun har været protektor for i 30 år. Ved fejringen af dette mødte mange tidligere og nuværende elever frem og fortalte baggrunden: I 1989 henvendte børnehjemmets administratorer sig angerfuldt til Amma fordi de ikke havde flere penge, og derfor inden længe ikke ville have andet valg end at sætte deres 500 børn på gaden.

 • Amrita Universitet og Arizonas Universitet går sammen om et tværfagligt internationalt partnerskab

  Amrita Vishwa Vidyapeetham Universitet og Arizonas Universitet går i gang med et tværfagligt partnerskab inden for uddannelse og forskning. I et af Indiens største internationale universitets-aftaler nogensinde har Amma som rektor for Amrita Vishwa Vidyapeetham nu underskrevet en hensigtserklæring sammen med Dr. Liesl Folks, forstander og vicepræsident for akademiske anliggender på Arizonas Universitet .

 • Hjertet kalder: Sundhedspleje til stammefolk i Kerala

  VIDEO: Amma viser os at alle kan gøre en forskel i andres liv. De læger som er ansvarlige for Amrita Kripa hospitalet i det fjerntliggende Wayanad, er selve legemliggørelsen af denne ånd. Dr. Sanjeev Vasudevan og Dr. Ajitha er ægtefæller, der som et team fokuserer på sundheden hos regionens stammefolk.