Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


Embracing the World nyheder

 • Amrita Universitet udnævnes det bedste private universitet i Indien

  Amma modtog et certifikat der beviste at Amrita Universitet har førstepladsen blandt private institutioner i Indien. Duncan Ross, lederen af THE databehandling, overrakte personligt prisen i London. Udover denne pris bedømte THE at Amrita's hospitalsuniversitet i Kochi er blandt de 300 bedste i verden til at udføre sundhedsmæssige undersøgelser.

 • Mor til millioner: En tidslinje over Ammas bidrag til verden

  VIDEO: Amma har brugt sit liv på at hjælpe folk med at opleve fred og kærlighed. I dag er hun en verdenskendt humanitær stemme for de fattige og nødlidende. Hun er bedst kendt for at omfavne alle dem, der kommer til hende, og har fungeret som rådgiver for mange af de 39 millioner mennesker, hun har taget i sine arme.

 • En tredje kampagne for øjenoperationer i Zambia

  VIDEO: I samarbejde med den spanske organisation Visió Sense Fronteres blev Embracing the World opfordret til at gennemføre endnu en kampagne mod grå stær i Afrika. Initiativet blev støttet af den oftalmologiske afdeling i Zambias sundhedsministerium, hvorved 140 behandlinger kunne gennemføres på provinshospitalet i Kabwe.

 • Amrita Universitet indvier skole for bæredygtig udvikling

  På Ammas 66-års fødselsdag indviedes Amrita-skolen for bæredygtig udvikling af Indiens forsvarsminister Shri Rajnath Singh. Afdelingen vil have bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer, der fokuserer på FN's mål for bæredygtig udvikling. Det er heri centralt at studerende får erfaringer ved at leve i landsbyer, samtidigt med at de modtager undervisning og udfører forskning.

 • Pepe – en social robot, der lærer børn hygiejne

  VIDEO: Pepe er en håndformet robot med en lille videoskærm monteret indeni. Den er installeret ved ​​skolens vaskerum og har til formål at tilskynde børn til at praktisere ordentlig hygiejne. Pepes pilotprojekt i Keralas landdistrikter er designet af forskere ved Amrita universitet og Glasgow universitet og det har vist sig at være et stort hit.