Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


 • At opfylde drømmen om det bæredygtige liv
  on 19. august 2021

  I Amma-centret i Pontgouin, Frankrig, udvikler medlemmerne en økologisk landsby på en nærliggende ejendom. Deres mål er at bo i nærheden for at støtte centret og dets humanitære aktiviteter, samtidig med en vision om at skabe et fællesskab, der udgør en økologisk, støttende og respektfuld livsstil for alle.

 • At nå ud til landsbyboerne i Indien for at tilbyde covid 19-vacciner
  on 18. august 2021

  I landdistrikterne i Indien har der været udbredt tøven med at få COVID-19 vaccinen. Vores teams i landsbyer hjælper med at dele oplysninger om vaccinens sikkerhed, især i fjerntliggende stammeområder.

 • AYUDH Indien: Levering af mad og forsyninger ved udgangen af 2. bølge af COVID-19
  on 18. august 2021

  Efterhånden som den anden bølge af pandemien begynder at dale, har vores ungdomsafdeling fundet måder at skaffe mad, basale forsyninger og støtte til mennesker i akut nød. Det omfatter en række handlinger: fra at drage omsorg for landsbybeboerne og dem, som lever i slummen uden indkomst til professionelle rådgivere, der tager sig af ‘efter COVID-19’ helbredelse.

 • Mænd og drenge: Nøglepersoner i opnåelsen af ligestilling
  on 17. august 2021

  Indtil videre har mænd og drenge overordnet været ekskluderet fra at deltage i debatten om at fremme ligestillingen. UNESCO New Delhi og vores UNESCO-formand for Kvinders Selvbestemmelse og Ligestilling mellem Kønnene har samarbejdet for at bidrage til et globalt paradigmeskift.

 • MENSTRUATIONSDAG 2021: MERE HANDLING OG INVESTERING I SUNDHED OG HYGIEJNE OMKRING MENSTRUATION
  on 6. juli 2021

  I Indien har størstedelen af landets kvinder deres baggrund i den lavere middelklasse, dvs. at sund menstruations-hygiejne er afhængig af omkostninger og miljøbeskyttelse. Amrita Universitets undersøgelse af det nye koncept med genanvendelige menstruationsbind af bananfibre er blevet en bæredygtig, grøn og økonomisk overkommelig mulighed.