Retreat med Swami Shubamritananda Puri den 2.- 4. august 2024

Som mange allerede har hørt, kan vi nu glæde os til at Swami Shubamritananda Puri kommer til Amma Center Blushøjgård for at holde retreat sammen med os. Det er første gang i en lang årrække at Danmark får den mulighed.

Hvem er Swami Shubamritananda
Swami har i mere end 20 år været en af Ammas nærmeste disciple. Han er en fantastisk formidler af Ammas budskab og nærvær. Swami rejser som Ammas udsending og afholder offentlige programmer og retreats i Europa, Asien, Afrika og Australien. Han er kendt for sine inspirerende spirituelle foredrag og er en vældig fin sanger (bhajans-meditative sange). Med sin viden og sit nærvær præsenterer han spiritualitet på en let tilgængelig måde for os, der bor i vesten. Swami taler et letforståeligt engelsk og har en dejlig humor.

Du kan opleve Swami Shubamritananda HER og HER

Hvad kan du forvente som deltager på et retreat
På retreatet vil du deltage i meditation, spirituelle foredrag,  bhajans(spirituelle meditative sange), seva(frivilligt arbejde), puja(ceremoni) og ”Spørgsmål & svar session” mm.

Tidligere deltager på retreats med Swami Shubamrita siger: “Du kan forvente en weekend i en berigende energi – ‘fyldt med Amma,’ hvor du kan lade dig inspirere og blive spirituelt løftet – med god chance for nye personlige indsigter og meget meget mere…” 

På Amma Center Blushøjgård vil du opholde dig i naturskønne omgivelser lige ved havet på en stemningsfyldt firlænget gård fra 1780.

Ankomst og afrejse
Den 2. august mellem kl. 15 og 18.
(Hvis du kommer før 15 kan du gå en tur, måske svømme med marsvin i Kattegat – eller hjælpe med at få de sidste ting på plads til retreatet).
Afrejse: Den 4. august kl. 15. 

Pris for deltagelse
Kursuspris: Som de øvrige lande betaler vi nu også en kursuspris der går ubeskåret som donation til Embracing the World. 
Kursusprisen er 810 kr.  I særlige tilfælde, hvis prisen forhindrer dig i at kunne deltage, kan du deltage til en reduceret kursuspris på 510 kr.
Samlet pris for retreatet:
Overnatning (i 2-3 sengs værelser eller på sovesofa) + forplejning: 690 kr. + kursuspris 810 kr. = 1.500 kr.
 -pris med reduceret kursuspris: 690 + 510= 1.200 kr.

Det bliver måske muligt at sove på enkeltværelse. Tillæg for muligt enkeltværelse: 350 kr. Hvis du er interesseret, skriver du det i din tilmelding. Tillægget betales først, når du har modtaget besked om, at du har fået et enkeltværelse.

Deltagelse uden overnatning: 450 kr. + kursuspris 810 kr.= 1.260 kr. / reduceret kursuspris: 450 kr. + 510 kr. = 960 kr.

Forplejning
Der serveres aftensmad fredag, tre måltider lørdag og to måltider søndag. Der serveres lækker vegetarisk, overvejende økologisk mad. Desuden serveres te/kaffe og snack.

Det nærmere program for retreatet kommer, når vi kender Shubamritanandas nøjagtige plan.
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Tilmelding til retreatet HER

Ønsker du yderligere oplysninger om retreatet kontakt Lilian Varada på mail: kontakt@blushojgaard.dk

Vi glæder os til at se dig