Blushøjgård bliver et Amma Center

Amma modtog i januar Blushøjgård som et Amma Center og en stor flok danskere, der fejrede den glædelige begivenhed på stranden i Amritapuri, Ammas Ashram.

Blushøjgård, som ligger lidt nord for Ebeltoft i naturskønne omgivelser, overdrages til fondseje, idet der oprettes en dansk fond under M.A. Math, og arbejdet med at få fonden etableret er nu gået i gang. I bestyrelsen vil der bl.a. sidde 1 – 2 repræsentanter fra Ammas hovedsæde i Indien, den ene ved vi allerede vil være Swami Shubamritananda. Lilian Varada og Søren Adarsh vil fortsat være daglige ledere af stedet.

Blushøjgård vil fortsætte som kursus- og feriecenter med udlejning af ferielejligheder og kursusfaciliteter, samtidig med at Blushøjgård vil danne ramme om Amma-aktiviteter af forskellig art. Swami Shubamritananda har allerede givet tilsagn om at holde retreat på Blushøjgård her i 2024. Der kommer besked så snart datoerne er på plads.

Det er spændende hvordan Amma Centeret kommer til at udfolde sig i fremtiden. Forhåbentlig vil det blive til glæde og gavn for rigtig mange og komme til at sætte et positivt aftryk i en verden fyldt med store udfordringer.