Besøg af Swami Shubamritananda

Onsdag den 9. oktober havde vi igen den store glæde at byde Swami Shubamritananda Puri hjertelig velkommen til København. I hjertet af byen blev der afholdt et inspirerende og energigivende program, hvor mange mødte op for at deltage i den fredfyldte aften.

Swami Shubamritananda Puri, der er på rundrejse i Europa, fandt også tid til at besøge Danmark.

Arrangementet fandt sted på St. Kannikestræde 19, hvor vi samledes for at lytte til Swamis inspirerende budskaber fra Amma, nyde hengivne bhajans og deltage i en guidet meditation.

I pausen var der mulighed for at besøge Amma-shoppen, hvor spændende varer og bøger kunne købes, og kagebordet bød på et udvalg af lækre, hjemmelavede kager – både veganske og glutenfrie – tilberedt af frivillige fra Amma-Danmark.

Efter pausen blev der spillet smukke bhajans, ledet af Swami og hans musikere fra både Danmark og England. Aftenen sluttede med en lysceremoni (Arati) og uddeling af prasad.

Vi i Amma-Danmark vil gerne sende en stor TAK til alle, der deltog, og især til de mange frivillige, der hjalp både før, under og efter arrangementet.

Vi ønsker jer alle et dejligt efterår.🙏♥️

Amma understreger:

“Fællesskab er den stærke tråd, der væver os sammen og gør os stærkere, end vi nogensinde kunne være alene. Det er i samspillet mellem os, at vi skaber mening, deler ansvar og opnår det, vi aldrig kunne opnå på egen hånd.”♥️🙏