Humanitært arbejde

Ammas velgørenhedsinstitutioner blev grundlagt i 1981. De omfatter nu en bred vifte af velgørenheds-projekter, som er samlet under paraply-organisationen Embracing the World.

Embracing the World bidrager med omfattende hjælp til nødtstedte på mange fronter verden over: Der bliver ydet katastrofehjælp, (gen)opbygning af boliger, en stor vifte af gratis uddannelser, gratis lægehjælp, operationer, sundhedspleje og videregående forskning i måder at hjælpe nødtstedte mennesker. Der er opstartet flere børnehjem, og der sørges for bespisning af millioner af mennesker. ETW er desuden med til at fremme miljøbeskyttelsen og har status som rådgivende institution for FN.

»Medfølelse med de fattige og trængende er vores pligt imod Gud«. Ved at gøre sit eget liv til et eksempel har Amma inspireret mennesker fra hele verden til at følge en vej af uselvisk arbejde og medfølelse med alt levende.

Embracing the World har en international hjemmeside da.embracingtheworld.org, som er oversat til dansk. Vi har også en afdeling af Embracing the World i Danmark – klik her for at læse mere om den danske afdeling.

etw-thumbnail


Embracing the World nyheder

 • Ammas 66-års fødselsdag hædrer ofrene for tragedie og planter frø af håb for fremtiden

  Titusinder af hengivne og lykønskende personer fra hele Indien og mange af verdens lande deltog i Ammas 2019 fødselsdagsselskab i Amritapuri. Arrangementet omfattede bønner for verdensfred, økonomisk støtte til familier med presserende behov og indvielsen af ​​en ny skole for bæredygtig udvikling ved Amrita Universitet.

 • Verdensfred gennem indre fred – AYUDH Amerikas topmøde 2019

  I fem dage mødtes mere end 175 unge fra hele Nord-, Syd- og Mellemamerika for at udforske hvordan kollektiv, global fred begynder med indre fred for hver enkelt person. Mødet fandt sted i anledning af AYUDH Amerikas sjette årlige ungdomstopmøde. Både studerende og unge fagfolk fra forskellige samfundslag lærte at udnytte deres indre styrke, selvkærlighed og opmærksomhed som de første skridt i at opnå et harmonisk fællesskab.

 • At ære livets cyklus med Saukhyam genanvendelige bind

  VIDEO: Saukhyam betyder lykke og velvære på sanskrit. Vi valgte det navn til vores projekt med genanvendelige bind, fordi vi mener, at menstruation har været undervurderet og ignoreret for længe. Kvinder føder alle mennesker og menstruation gør denne cyklus mulig. Når du skifter til genanvendelige bind respekterer du miljøet, fejrer livscyklussen og hædrer din plads i den.

 • Fejring af mangfoldighed på AYUDH Europe’s 15. årlige ungdomstopmøde

  Tre hundrede unge fra hele Europa deltog i det 15. årlige AYUDH Europa ungdomstopmøde. Det ugelange event i Tyskland fokuserede på temaet om at glædes over mangfoldighed. Dette omfattede udforskning af holdninger til forskelle i kulturer og samfund, undersøgelser af de forskellige typer af biosfærer og miljøer vi lever i, samt diversiteten i vores egne følelser og personlige identiteter.

 • At finde skjulte talenter hos udviklingshæmmede

  VIDEO: Amrita institut for anderledes udviklede har dedikeret sig til at give uddannelse til børn med mentale handikap, så de kan få værdige og selvstændige liv. De studerende inkluderer børn med Downs syndrom, epilepsi, autisme og udviklingsmæssige problemer og den terapeutiske undervisning er baseret på at undervise i dagliglivets færdigheder.