AYUDHs Europæiske Forum for unge

Vi er vældig glade over at kunne annoncere, at registreringsformen til AYUDHs Europæiske Forum 2023 “Mod til at drømme – at handle og få indflydelse” nu officielt er åben! Klik her.

Ungdomsbegivenheden finder sted fra den 7. til den 13. august 2023 i MA Center Tyskland. Den var tidligere kendt som AYUDH Europæiske ungdomstopmøde (AYUDH European Youth Summit).

Hvad er et AYUDH-forum?
AYUDHs Europæiske Ungdomsforum er en ugelang begivenhed, der har til formål at sætte unge i stand til at skabe forandringer i deres lokalsamfund. Gennem workshops, diskussioner og sjove aktiviteter vil deltagerne opnå nye færdigheder, møde nye venner og udforske emner centreret omkring bæredygtighed, personlig udvikling og social retfærdighed.

Mod til at drømme – at handle og få indflydelse
Vi er så glade for at introducere vores nye navn, som vi mener afspejler ånden i vores begivenhed. Vi samles ikke blot for at lytte til taler og paneler, vi er her for at støtte dine drømme, udveksle idéer, handle og udvikle, så vi kan skabe en mere bæredygtig og fredelig verden. Eftermiddagens workshops vil have fokus på projektbygning og vil involvere dig i at skabe og udføre et projekt, der skal præsenteres i slutningen af ugen!AYUDHs fællesskab
Forummet tilbyder alle et rum til at knytte venskaber, have det sjovt og nyde de smukke udendørs omgivelser. I en uge lærer vi at leve sammen som én stor familie – vi omfavner mangfoldighed i et sikkert og respektfuldt miljø. De fleste af vores deltagere plejer at føle sig forfrisket, styrket, inspireret og fulde af kærlighed efter begivenheden. Bring dit eget unikke lys med og del det med andre! Vi er beærede over at Swami Amritaswarupananda Puri, Swami Shubamritananda Puri Og Swamini Amrita Jyoti Prana har bekræftet deres deltagelse i begivenheden. Spørgsmål: Kontakt info@ayudh.eu

Hjælpere
Registreringsformen for hjælpere til AYUDHs Europæiske Forum er nu officielt åben! Klik her. Hvis du savner Ammas ture lige så meget som vi gør, er dette den perfekte mulighed for at nyde den spirituelle atmosfære i M.A. Center Tyskland og den enestående entusiasme ved at gøre seva med den internationale delegation.