Foredrag v/Brni. Shobana d. 4. marts

At leve fra hjertet – sammenhængen mellem principperne i Yoga og Ayurveda

Dato: 4. marts 2020 kl. 19.00-21.30. Dørene åbner kl. 18.30.

Sted: The South Indian/The Red Carpet, Sallingvej 61, 2720 Vanløse

Oplev:
♥ Inspirerende foredrag om at leve fra hjertet
♥ Bhajans (livemusik med meditative sange)
♥ Guidet meditation

Leder for Ammas globale Amrita Yoga skole, Brahmacharini (Brni.) Shobana er på sin Europa-tur for tredje gang. Hun har rejst over hele verdenen med yogaundervisning, meditation, meditative sange og foredrag om autentisk yoga.

Om Brni. Shobana: Hun er en prisvindende yogalærer og har specialiseret sig i at bygge bro mellem den gamle traditionelle østlige praksis og en autentisk anvendelig yoga i vesten. Hun er ét af de 12 medlemmer i den indiske regerings udvalg for yogauddannelse.

Amrita Yoga er udviklet af den internationale humanitære og spirituelle leder, Sri Mata Amritanandamayi – også kendt som Amma og bygger på traditionel Hatha Yoga omfattet af Ammas spirituelle lære. Amrita Yoga integrerer de fire forskellige yogaveje og udvikler fysisk, mental og spirituel opløftelse. Målet er at gå ud over de fysiske yogaøvelser og opnå fordybelse i dit eget Selv og den indbyrdes forbundethed med alt liv.

Der er gratis entre. Ingen tilmelding. Donationer er meget velkomne. Alle donationer og overskud fra salg går til Ammas humanitære hjælpeorganisation, Embracing the World®.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til: amritayoga@amma-danmark.dk

Programmet foregår på engelsk og Brni. Shobana taler et letforståeligt sprog.

Der vil være vand, te og kaffe i pausen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.