Fredsmeditationer i København

Vi samles sidste onsdag i hver måned i ønsket om en mere fredfyldt verden med mantraet

Om Lokāḥ Samastāḥ Sukhino Bhavantū

Teksten er på sanskrit og betyder: ’Må alle skabninger i alle verdener være fredfyldte og lykkelige’. Dette kraftfulde mantra har været brugt i flere tusinde år. Sanskrit er det oprindelige spirituelle sprog, som spreder helt specielle spirituelle vibrationer, der både kan påvirke den enkelte og den verden vi lever i. Kom og vær med til aktivt at gøre en indsats for at skabe mere fred og harmoni på kloden.

Alle kan deltage. Hvis du ikke har mulighed for at møde op, kan du sidde hjemme evt. samle flere og sige mantraet i samme tidsrum. Du kan skrive til Marion, hvis du/I sidder derhjemme og er med i fredsmeditationen. Se kontaktinformation nedenfor.

Tid: Sidste onsdag hver måned kl. 17.15 – 18.45. Første gang d. 31. maj. Kommende datoer: 28/6, 26/7, 30/8, 27/9 ,25/10 og 29.11.
Sted: Østerbrogade 52 1.tv, 2100 Kbh. Ø (Grace Tours lokale)

Program: Døren åbner kl.17, og vi starter 17.15 med at recitere mantraet i 30 minutter, hvorefter vi mediterer sammen i stilhed 30 minutter. Efterfølgende mulighed for en kop te eller vælge at gå hjem i stilhed.

Tilmelding er ikke nødvendigt, du møder bare op. For mere information kontakt Marion Maheshwari på e-mail: marionlaudrup@gmail.com eller tlf: 4014 5602.

Et spirituelt arrangement på tværs af alle religioner.

Kærlig hilsen Amma-København