9000 kærlighedskilometer, start d. 12. september

Start 12. september 2021 til og med 14. november 2021

Vi vil igen slutte os til vores Amma-venner i hele Europa for symbolsk at rejse 9000 km – afstanden mellem Europa og Indien. Begivenheden finder sted for at hylde denne tid på året, hvor så mange af os plejer at se frem til at være sammen med Amma personligt. Se denne ETW video for inspiration. 

Fra den 12. september til den 14. november inviterer vi dig til at enten at gå, svømme, cykle, løbe på rulleskøjter mm, mens vi indsamler tiltrængte midler til Ammas velgørende arbejde. Penge vi normalt ville have brugt på at rejse rundt og møde Amma på Europaturen.

Du kan registrere dig og indbetale en donation på mindst 108 kr. på MobilePay nr. 74114 eller konto i Merkur nr. 8401-1129065. Skriv: Kærlighedskilometer og dit navn. Send samtidig en e-mail til etw@amma-danmark.dk med dit navn og hvor mange km du forventer at bidrage med. Du kan naturligvis altid bidrage med flere km. 

Du kan også vælge at besøge en enlig eller kombinere gåture med aktiviteter i fællesskab – såsom indsamling af skrald, plantning af træer, gå-meditation eller andre kreative aktiviteter som bringer mennesker sammen.

Som en ekstra bonus i år, holder Swami Shubamritananda en satsang den 14. november 2021 for at fejre afslutningen af vores projekt! Send en e-mail til etw@amma-danmark.dk, hvis du har spørgsmål om projektet.