Br. Shubamrita kommer til København d. 5. juli 2016

Tid:
5. juli 2016 klokken 19:00 – 22:00

Sted:
Skt. Johannes Gården (ved Skt. Hans Torv)
Blegdamsvej 1 B
2200 København N

Br. Shubamrita har i mere end 20 år været en af Ammas nærmeste. Han rejser som Ammas udsending og afholder offentlige programmer og retreats i Europa, Asien, Afrika og Australien. Br. Shubamrita er kendt for sine dybe, engagerende spirituelle foredrag og som en pragtfuld bhajan-sanger og -komponist (bhajans er meditative sange). På grund af sin dybe viden og sit nærvær præsenterer han spiritualitet på en let tilgængelig måde for os vesterlændinge. Br. Shubamrita taler et letforståeligt engelsk (og der vil være mulighed for at få oversættelse til dansk undervejs).

I pausen vil der blive mulighed for at købe kaffe/te og kage/sandwich. Desuden vil der være salg fra bogshoppen.

Vi vil gerne have, at rigtig mange kommer og oplever Amma-energien og får en fantastisk aften, så tag gerne en ven med. Det er en fin mulighed for at udbrede kendskabet til Amma, og dermed skabe en god platform til, at Amma selv kommer på besøg.

Selve arrangementet er fra kl. 19.00-22.00. Dørerne åbner kl. 18.00, så der lige er tid til at få en sandwich og se på shoppen/udstillingen, inden aftenens program starter.

Det er gratis at deltage, og det kræver ingen tilmelding. Hvis du gerne vil hjælpe med PR til arrangementet, så kan du gå ind på eventet på facebook her og invitere dine venner. Alternativt kan du dele eventet på facebook.

Kort video med Br. Shubamrita

Skt. Johannes Gården på Google Maps