IAM meditationskursus i Aarhus d. 11.-12. juni 2016

Vi holder et to dages IAM-kursus i Aarhus

Tid
Lørdag 11. juni kl.: 9:00 – 17:00
Søndag 12. juni kl.: 9:00 – 16:15

Sted
Viby Bibliotek
Skanderborgvej 170, 8260 Viby

Integrated Amrita Meditation Technique® (IAM)
IAM er en enkel meditationsteknik, der består af blide yoga- og åndedrætsøvelser, og en let tilgængelig meditation. Samlet tager den ca. en halv time. Den giver fysisk og psykisk afspænding, samt skaber indre ro og balance i livet: krop, sind og følelser integreres, og nærværet og dermed kontakten til spiritualiteten øges. Teknikken er en syntese af traditionelle og gennemprøvede metoder, som er tilpasset det moderne menneskes behov, med en travl hverdag.

For yderligere oplysninger om IAM, se info her eller: http://www.iam-meditation.org/

Hvem kan deltage
Meditationsteknikken kan anvendes af alle og der kræves ingen forkundskaber – ligesom det er ikke nødvendigt hverken at kende til eller være tilhænger af Amma. Det eneste der kræves, er at man er over 18 år. 16-18 årige kan deltage med en skriftlig tilladelse fra deres forældre.

Genopfrisker
De som allerede har lært teknikken kan være med på en genopfrisker søndag kl. 9 – 13. Du er velkommen til at være med hele weekenden.

Kursusafgift
Da IAM teknikken blev givet af AMMA som en gave til verden i forbindelse med Ammas 50 års fødselsdag, er selve undervisningen vederlagsfri, så du kun er med til at dække udgifterne i forbindelse med kurserne.

Kursusafgift: 400,- kr. / (300,- kr. for arbejdsledige, pensionister og studerende)
Genopfriskningskurset:200,- kr./ (150,- kr. for arbejdsledige, pensionister og studerende)

Du er selvfølgelig også velkommen til at give en donation til Ammas velgørenhedsarbejde ud over kursets pris.

Tilmelding og mere information
Tilmelding sker pr mail til på: iam@amma-danmark.dk eller Mahima på tlf. 22 82 30 37. Birte Mahima er meditationslærer på kurset.

Du bedes oplyse navn, by, e-mail-adresse og telefonnummer, så sender vi yderligere oplysninger. Tilmeldingen er gældende, når vi har modtaget indbetalingen i Merkur Andelskasse på på reg.nr.: 8401 konto-nr.: 1531492. Husk at skrive ‘IAM’, dit navn og din adresse, når du sætter pengene ind.

Vi forbeholder os ret til at aflyse IAM-kurset mandagen inden kursusstart ved færre end 8 tilmeldte deltagere.

Kærlig hilsen

Birte Mahima