Embracing the World i Danmark: Vores næste event på Center Sandholm bliver den 28. februar 2016.

I Danmark har vi et ETW-projekt om at at bringe mere glæde ind i asylansøgernes liv på Center Sandholm. Vi startede med at tage op til centeret og spørge asylansøgerne, hvad de kunne tænke sig. De gav klart udtryk for behov for musik, dans og fodbold. Vi har nu udviklet et koncept, som indeholder musik, dans, fodbold, hygge og kreativitet for alle på Center Sandholm. Vi kommer en lørdag eller sødag eftermiddag med hjemmebagte kager, et band, masser af forskellige ting til at lave forskellige former for kreativitet. Både Panduro Hobby og Lalandia har doneret produkter.

Derudover har vi doneret svømmebilletter til en gruppe med ekstra behov, som selv ønskede mulighed for svømmeture og desuden arrangeret en tur til Frilandsmuseet (også dette på efterspørgsel fra asylansøgerne). De udgifter, vi har haft i den forbindelse, har vi financieret med julemarkeder.

Det har alle gange været en stor oplevelse både for asylansøgerne, som hver gang spørger, om vi ikke snart kommer igen, og for os. Stemningen er helt i top, når vi tager hjem efter at have oplevet det skønne fællesskab, der opstår.

Næste gang er 5. gang vi skal op til Center Sandholm, og det er:

Søndag den 28. februar 2016

Der vil være levende musik fra bl.a. bandet musicforhearts, dans, fodbold, kage og masser af kreative sysler. Er du interesseret i at deltage, så kontakt Charlotte (3141 0103) eller Paula (4056 0236).