Fejring af Guru Purnima 5. juli

Guru Purnima er den dag, hvor man ifølge den indiske tradition fejrer sin guru. Guru Purnima fejres hvert år på dagen for fuldmånen i juli. Fuldmånen symboliserer oplysningens fuldkommenhed – livets fulde blomstring. Ifølge den indiske tradition vil al spirituel praksis på denne dag have meget stærkere effekt end ellers.

Det er traditionelt en dag, hvor vi ikke blot fejrer og udtrykker vores taknemmelighed til vores spirituelle mester, men det er også et tidspunkt at gå indad og reflektere over vores prioriteter i hverdagen.
I år kan du være med live fra Amritapuri. Vi forventer at streamingen starter kl. 6.30 dansk tid og varer nogle timer.
 
Linket til at deltage live i Guru Purnima i Amritapuri får du ved at tilmelde dig til Bhagyasree (108bhagyasree@gmail.com) senest d. 4. juli. Herefter vil du få tilsendt link til deltagelse, program og præcist tidspunkt.

Odense
Du indbydes hermed til satsang lørdag d. 4. juli kl. 14-19.30, hvor vi vil holde en lille førfest til Guru Purnima. Døren er åben fra kl.13.30.
Vi starter med te, og derefter er der bhajans og meditation. Afslutningsvis serverer vi en vegansk indisk gryderet.
NB. Bhajans og meditation starter præcis kl. 15 og det er ikke muligt, at komme ind herefter.
Sted: Hjortebjergvej 21, 5230 Odense M
Deltagelse er gratis. Tilmelding kan kun ske til e-mail: fyn@amma-danmark.dk  Tilmeldingsfrist er d. 1.7.2020.

Aarhus
Vi samles om eftermiddagen ved Brabrand Sø (Mødested: Brabrand Kirke kl. 14) og går en tur og hygger med kaffe/te og kage.
Tilmelding til Søren Adarsh på tlf. 2428 9153 senest fredag d. 3. juli.
Hvis du har lyst til at bage en kage, så sig endelig til.

Rødovre
Vi starter kl.14 fra Dorthe Madhusri og går en tur rundt om Damhus-engen (ca. 3 km). Døren er åben fra kl 13.45. Når vi er tilbage ved 15-tiden: Chanting, live-bhajans og meditation. Kl.16.30 the og kage.
Sted: Schweizerdalsvej 4, 2.t.v., 2610 Rødovre. Tilmelding fredag d. 3. juli, til Madhusri Dorthe, sms 50 15 21 11 Begrænset antal pladser. Hvis det regner, aflyses gåturen og programmet starter kl 14.

Sydhavsøerne, Rødby
Vi mødes hos Priya og Sri Rang kl. 14.00 og går en tur i området på ca. 5 km.  Efterfølgende vil der være bhajans og hygge med te og kage.
Sted: Vejlebyvej 29, Vejleby. 4970 Rødby
Tilmelding fredag d. 3. juli til Priya, sms 31 41 01 03