Foredrag om Ayurveda d. 1. september 2019

Kundskaben om livet m. forfatter Nicolay M. Zederlinn

Søndag 1. september. Kl 11.00 – 13.00
Det Åbne Rum, Østbanegade 13, kld., 2100 Østerbro.

Pris: kr. 100, kontant eller MobilePay ved indgangen.
Gratis gaver til de 30 første: Lille ayurvedabog og goodiebag.

Kom og oplev et inspirerende foredrag om sundhedssystemet Ayurveda og få en masse gode råd til at øge din vitalitet, smidighed og velvære. Du får bl.a. et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig.

Samt et overblik over dette tusinde år gamle og gennemprøvede sundhedssystem, hvis viden er ved at blive adopteret i de vestlige lande og er særdeles brugbar for alle.

I pausen vil du kunne nyde ayurvedisk the. De gratis gaver er Nicolay Zederlinns lille bog ”Sundhed er at lytte” og den lille goodiebag er doneret af NatureSource.

Du har også mulighed for at købe Nicolays bog ’Spis dig mere lykkelig’.

Foredraget er arrangeret af Amma-Danmark og overskuddet går ubeskåret til at Amma kommer til Danmark igen i efteråret 2019.

Nicolay Marcus Zederlinn er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder af Flowfoods etårige ayurveda-uddannelse. Nicolay giver kostvejledning, lægger vediske horoskoper og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.

Until you find your center within, you will go round & round in circles in search of peace & joy’ – Amma