Fredsmeditationer i Aarhus

På Risskov Bibliotek (salen)

Mandage kl 18.30 – 19.00 d.:
3. & 24. april
8. & 22. maj
12. & 26. juni
14. & 28. august
11. & 25. september
23. oktober
13. & 27. november
11. december

Gratis adgang – ingen tilmelding

Fredsmeditation

Amma Aarhus har som noget helt nyt besluttet at lave en åben Fredsmeditation to gange om måneden, hvor vi chanter / reciterer fredsmantraet Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu (Må alle skabninger i alle verdener være fredfyldte og lykkelige). Mantraet er på sproget sanskrit, det oprindelige spirituelle sprog, som spreder helt specielle stærke spirituelle vibrationer. Vi vil chante i 30 min, hvilket er en dejlig oplevelse, da energien smitter af både på omgivelserne og en selv. Mantraet har en stærk positiv påvirkning på menneskehedens ubalancerede sind og vores ubalance i forhold til Moder Natur. Så hvis du vil være med til aktivt at gøre en indsats for at skabe mere fred og harmoni på kloden, er dette en mulighed – Amma anbefaler at chante dette mantra dagligt i 5 min.

Fredsmeditationen vil fremover foregår på Risskov bibliotek to mandage om måneden. Efter meditationen er der en pause inden det næste arrangement, Amma-meditation starter (så du kan, alt efter hvad der passer dig, gå eller blive og deltage i Amma-meditation, som starter  kl 19.15.

Deltag i Fredsmeditationen på distance
Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk i Fredsmeditationen, kan du være med på distance. Du kan sætte dig på de aktuelle datoer og chante Om lokah samastah sukino bhavantu kl 18.30 – 19.00

Du kan evt. gøre det sammen med Amma ved at benytte dette link på youtube. Hvis du ønsker at ’melde dig på’ til den pågældende aftens Fredsmeditation, kan du sende en sms til Majbrit på tlf 60844559 med dit navn eller hvad du synes. Så vil vi nævne ’distance-deltagerne’ inden vi starter meditationen. Hvis du har spørgsmål ring gerne til Majbrit.

Amma-meditation kl 19.15*) – 21.00
Uanset om Amma er et nyt eller gammelt bekendtskab for dig, er der igen mulighed for at deltage i en ’Meditationsaften på Risskov bibliotek’

Indhold:

  • Kort introduktion til aftenen
  • Oplæsning
  • Recitation af Ammas 108 navne
  • Meditative enkle sange (bhajans)
  • Guidet meditation (- kan efterfølgende praktiseres derhjemme)

Der kræves ingen forudsætninger. Evt. spørgsmål til Majbrit: Tlf. 6084 4559.

*) Hvis det er første gang du deltager, er det en god idé at komme kl. 19 og få en introduktion til aftenens forløb.