Genanvendelse af danske brystproteser i Indien

KAN GØRE EN FORSKEL!
Vi indsamler brugte brystproteser og sender dem til Ammas hospital i Indien, hvor fattige indiske kvinder kan modtage gratis operation. Efter fjernelse af et bryst kan det gøre en stor forskel at modtage en brystprotese.

DONATION TIL FORSENDELSEN
Det koster noget at få brystproteserne sendt til hospitalet i Indien. Der skal sendes pakker med brystproteser til det indiske hospital flere gange om året.

Hvis du selv vil være med til at hjælpe en indisk kræftramt kvinde med en brystprotese i god kvalitet, så kan du overføre en donation til kontonummer 8401-1061847 i Merkur Andelskasse eller via MobilePay til 39040. Alle beløbsstørrelser er med til at gøre projektet levedygtigt.

Indsamlingen er godkendt af Indsamlingsnævnet.

INFORMATION OM PROJEKTET ”Paripoorna Props”
Amma-Danmark/Embracing the World samarbejder med det Internationalt anerkendte hospital AIMS i Kerala, Indien og den socioøkonomiske virksomhed Props & Pearls.

Brystproteserne sendes til AIMS, der udover at være et af de førende hospitaler i Indien også har en non-profit sektion, hvor kvinder, der ikke har råd til at blive behandlet, kan modtage gratis behandling for bl.a. brystkræft. AIMS er ligesom “Embracing the World” grundlagt af AMMA. Det er AIMS der sikrer, at kvinderne gratis modtager de brystproteser, som bliver sendt til os.

Projektet er døbt ”Paripoorna Props”, som indgår i navnet for den store non-profit afdeling, Paripoorna – Center for Comprehensive Women’s health care på AIMS, som gratis behandler fattige kvinder i Indien.

Props & Pearls fungerer som indsamlingssted og står for undervisning af dem, der hjælper de brystopererede indiske kvinder med, hvordan de skal bruge brystproteserne. Props & Pearls oplever i stigende grad ønsket om genanvendelse af proteser fra deres kunder.

Vi samarbejder også med Take Time To Care, som støtter kvinder fra fattige landdistrikter. I systuen Sunder Rang Arts and Crafts Centre syr indiske kvinder fine poser af overskudsstof, så brystproteserne kan pakkes fint ind. Poserne doneres sammen med en personlig ”get well” hilsen fra systuen.

Vi er nu glade for at kunne meddele, at Amma-Danmark sammen med Props & Pearls er ved at gøre klar til at sende de første brystproteser til ubemidlede brystkræftramte kvinder i Indien.

HVILKE BRYSTPROTESER KAN GENANVENDES?

  • Vi modtager brystproteser og post-op BH’er, der stadig er fine til brug. Det kan være overskydende brystproteser efter rekonstruktion eller ved kropsændring.
  • De selvsiddende brystproteser skal være med bagside-cover, da kvinderne ikke har adgang til renseprodukter og derfor kun kan bruge dem som “løse” brystproteser.
  • Svømmeproteser er også meget velkomne.
  • Post-op BH’er til den første tid efter operation. Uden sømme, lukket foran.

SÅDAN GØR DU:
Læg den (eller de) nyvaskede brystproteser og evt. tilhørende bh´er i en boblekuvert. Vi modtager ikke opbevaringskasser til brystproteserne, da de kræver megen lagerplads og vil gøre det meget dyrere at sende brystproteserne til Indien.

Kontakt Props & Pearls: 3525 1440 (Se åbningstid på hjemmesiden her).

Vil du i kontakt med os eller have mere information, så ring gerne til os.

Mange hilsner
Det Danske Paripoorna Team

Kontakt
Nanna Aakard tlf. 2121 5002, Paula Humphreys tlf. 5358 9728, Marion Laudrup tlf. 4014 5602