Kærligheds-vandring fra d. 27. september til den 30. november

Slut jer til de andre europæiske lande i denne store fælles kærlighedsbegivenhed.

Amma har besøgt Danmark i 2 år og de andre lande igennem flere for at give os sin omfavnelse, en dyrebar oplevelse, der har hjulpet millioner af mennesker til at finde fred og afklaring. Ammas arrangementer har også altid været en vigtig lejlighed til at indsamle donationer til ETWs (Embracing the Worlds) humanitære projekter.

Pga. Covid-19 situationen er det i år ikke muligt for Amma at rejse rundt, og vi kan derfor desværre ikke arrangere hendes program. Amma Danmark støtter med glæde dette kærligheds-projekt.

HVAD GØR VI SÅ?
Vi ønsker, at denne mægtige flod af generøsitet og støtte skal blive ved med at strømme: Vi vil derfor organisere en kærligheds-vandring fra d. 27. september til d. 30. november (i dette tidsrum ville vi normalt møde Amma i Europa). Formålet er at samle penge ind til dem, der er i nød.

Målet er sammen at komme op på de 9.000 km, som adskiller os fra Amma. Alle kan deltage: Du bestemmer selv ruten og distancen!

Når vi går disse kilometer sammen, ønsker vi at forestille os, at vi går på den vej, der fører os til Amma. Således kan vi igen i år knytte alle vores indsatser sammen og bidrage til hendes mission og derved hjælpe dem, der er i nød.

HVORDAN GØR VI?
Fra den 27. september kan du indbetale en donation på mindst 108 kr. på MobilePay nr. 74114 eller konto i Merkur nr. 8401-1129065. skriv Kærligheds-vandring og dit navn. Send samtidig en e-mail til etw@amma-danmark.dk med dit navn og hvor mange km, du forventer at gå.

Du bestemmer selv ruten og distancen! Den kan være kort eller lang, du kan være udendørs, ved havet, i bjergene, i byen, derhjemme eller hvor du ønsker dig. Der er ingen fastlagt rute, ej heller et mødested. Du vil deltage uafhængigt af andre, men du vil ikke være alene, og takket være din registrering støtter du Ammas humanitære projekter.

Del gerne din Kærligheds-vandring på dine sociale netværk med hashtagget:
#9000kmdamore
#9000kmkærlighedsvandring

Hvis du ikke kan gå, kan du stadig være med os ved at give en donation til Ammas humanitære projekter.

HVORFOR GØRE DET?
Det er et meget vigtigt mål. Gennem sine rejser rundt om i verden giver Amma fred og afklarethed til alle og indsamler også en stor støtte til ETW’s humanitære projekter. Pga. coronakrisen er Ammas programmer rundt om i verden blevet aflyst, men behovet hos dem, der har brug for hjælp fra ETW, er stadig stort. Takket være denne store kærlighedsgerning kan vi støtte Ammas humanitære projekter også i dette år!

Afstand har aldrig før bragt os tættere sammen. 9.000 km kan synes som meget, men hvis vi alle går dem sammen, vil vi kunne nå målet. Lige så vel som at mange små og store donationer fra os alle vil give en dyrebar støtte til de humanitære projekter!

Ved at deltage i denne vandring, vil du kombinere en fysisk indsats med en solidaritets-udfordring, så velvære ikke kun bliver et resultat af din fysiske aktivitet, men desuden bevidstheden om at have gået i en god sags tjeneste!
Kærligheden vil følge os på ethvert skridt på rejsen. At leve med kærligheden er en rejse, en meget lang rejse, men hvis den gøres sammen, bliver det færre kilometer.

Alt overskud går til at støtte ETWs humanitære projekter

For yderligere information eller forklaring, kontakt venligst etw@amma-danmark.dk. Følg med og se mere her: 9000 Kilometers of Love