Lad Det Gro-kursus i Brede d. 3.-4. juni 2023 

Dyrk din egen mad og gør kloden glad 
Få viden nok til at du kan gå i gang med at dyrke økologiske grøntsager og frugt på din altan, i din lejlighed eller have.  Kom på weekendkursus lørdag d. 3. juni og søndag d. 4. juni i naturskønne Brede ved Kgs. Lyngby, tæt på København. 

“Hvis alle mennesker dyrkede deres egen mad til bare én dags forbrug, ville det forbedre klodens tilstand. Denne relation til naturen vil desuden give os ny vitalitet og livsglæde.” -Amma

Undervisere: Jens Jørgen, Lone og Nanna. Alle tre undervisere har bl.a. dyrket grøntsager og frugter i mere end to årtier, og afholdt fem ’Lad Det Gro’-kurser. ’Lad Det Gro’ (Eng: GetGrowing) er et koncept der bliver brugt i flere lande. Det er inspireret af Amma som bl.a. har grundlagt ’Embracing the World’, en NGO i mere end 40 lande, der bl.a. arbejder for at skabe harmoni mellem mennesker og naturen. Undervisningsmaterialet er inspireret af Ammas viden om og kærlighed til naturen.

Tid: 
Lørdag d. 3. juni, kl. 09.45 – 17.00
Søndag d. 4. juni, kl. 09.30 – 15.00

Pris: Prisen for kurset er 425 kr. Selve undervisningen er gratis. Prisen dækker den engelske lærebog ‘GetGrowing’, materialer på dansk, frø/potter/jord, lokaler, kaffe, the, kage, lidt frugt. Eventuelt overskud går til Ammas humanitære hjælpeorganisation ’Embracing the World’. 

Tilmelding: HER.
Bindende tilmelding og betaling er senest d. 24. maj 2023 på MobilePay 2121 5002.

Efter du har tilmeldt dig, får du oplyst:
-Til hvilken konto du skal indbetale de 425 kr., hvis du ikke er bruger af MobilePay
-Kursusplan
-Huskeliste
-Lærebogen på engelsk får du udleveret på den første kursusdag.

Forplejning
Du sørger selv for at medbringe madpakke til begge kursusdage. 

Med forbehold for ændringer. For spørgsmål skriv til laddetgro@amma-danmark.dk eller ring til Nanna på 2121 5002. Du kan også finde kurset på Facebook. Tryk på linket: LadDetGro i juni

Vi glæder os til at se dig til hyggelige, lærerige kursusdage i Brede!