Lad Det Gro-kursus d. 7.-8. maj 2022

Dyrk din egen mad og gør kloden glad 

Kom på weekendkursus med mulighed for overnatning på naturskønne Blushøjgård ved Ebeltoft – tæt på hav, strand og bakkedrag. Få viden nok til, at du kan gå i gang med at dyrke økologiske grøntsager og frugt på din altan, i din lejlighed eller have. 

“Hvis alle mennesker dyrkede deres egen mad til bare én dags forbrug, ville det forbedre klodens tilstand. Denne relation til naturen vil desuden give os ny vitalitet og livsglæde.” -Amma

Undervisere: Lone, Jens Jørgen og Nanna.
Underviserne har tilsammen masser af viden og erfaring i at dyrke glade grøntsager og frugter og vil gerne give den videre.Alle tre undervisere har dyrket bl.a. grøntsager og frugter i mere end to årtier. De tre undervisere har afholdt fire Lad Det Gro-kurser i Danmark. Ejerne af Blushøjgård har selv deltaget i et af kursene.

Lad Det Gro – ”GetGrowing” er et koncept, der bliver brugt i flere lande.

Tid & sted
Lørdag d. 7. maj, kl. 10.00-16.00
Søndag d. 8. maj, kl. 09.00- ca.15.00

Pris
Prisen for selve kurset er 375 kr. (plus evt. overnatning – se nedenfor). Undervisningen er gratis. Prisen dækker den engelske lærebog ‘GetGrowing’, materialer på dansk, frø/potter/jord og lokaler, samt kaffe/te og kage. Eventuelt overskud går til den humanitære hjælpeorganisation ’Embracing the World’, som er en NGO i mere end 40 lande, der bl.a. arbejder for at skabe harmoni mellem mennesker og naturen.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til e-mail: laddetgro@amma-danmark.dk – med navn, telefon og antal overnatninger. Bindende tilmelding og betaling er senest den 22. april 2022.

For spørgsmål skriv på ovenstående email eller ring til Nanna på 21215002.

Du kan dele opslaget med dine venner på facebook – scroll ned til du finder opslaget – d. 25/2 2022.

Efter du har tilmeldt dig, får du få du oplyst:

  • Til hvilken MobilePay/konto du skal indbetale de 375 kr, plus betaling for evt. overnatning
  • Kursusplan
  • Huskeliste

Lærebogen får du udleveret på den første kursusdag.

Overnatning
Der er mulighed for overnatning på smukt beliggende Blushøjgård kun 5 minutter fra havet. Blushøjgård drives som non-profit kursus- og feriecenter og overnatning sker i kursist-lejligheder, hvor der er køkkenfaciliteter og bad. Overnatning er i 2-3 sengs værelser med personer af samme køn. Du kan se mere om stedet på www.blushojgaard.dk

For booking af overnatning, send sms til Lilian, Blushøjgård, på telefon 3024 8628. Oplys: Navn og telefonnummer, om du ønsker at overnatte fra fredag – eller om du ønsker overnatning fra lørdag til søndag. Hvis du har brug for at blive hentet i Ebeltoft, skriver du også det. Afhentning koster kr. 20, pr. vej(afregnes med chaufføren). Skriv også hvornår din bus er på Ebeltoft C.

Pris for overnatning DKK 180,- pr person for en nat.

Forplejning
Du sørger selv for forplejning – der er køkkenfaciliteter i alle lejligheder. Der er gode indkøbsmuligheder i Ebeltoft. Kvickly og Fakta ligger tæt på busstoppet, så du kan købe ind, inden du bliver hentet, hvis du ikke selv kommer i bil. Der kan også bestilles en pizza fra Ebeltoft.

Med forbehold for ændringer.

Vi glæder os til at se dig.