Unikt AYUDH-retreat i Europa 11.-12. august 2023

Unikt retreat i Europa. AYUDH Europa har inviteret Swami Amritaswarupananda Puri til Europa, her efter den endelige afslutning af C20.

To hele dage: fredag den 11. august og lørdag den 12. august 2023 i M.A. Center Germany

Une image contenant texte, Graphique, logo, graphisme
Description générée automatiquement

AYUDH Europe - YouTube

Tilmelding
Hvis du er mellem 15 og 30 år kan du tilmelde dig direkte til M.A. Centrets team på Email: info@ammazentrum.de og tlf.: +49 (0)6063579933.

Bemærk venligst at retreatet vil tiltrække mange gæster, og indkvartering er på madrasser på gulvet i fælles sovesale. Mænd og kvinder har dog adskilte sovesale. 

For de, som ønsker det, er der mulighed for at medbringe et telt eller indkvartere sig i nærheden.

Vi håber vi har gjort det klart, så alle kan vælge den indkvartering de foretrækker og får et glædeligt og positivt retreat.  


Retreat-program

Fredag den 11. august
kl.6:00 Archana
kl.8:30 Morgenmad
kl.9:30 Ungdommens panel
kl.12:00 Frokost
kl.13:15 Ungdommens panel
kl.15:30 Bhajan-undervisning
kl.16:45 Yoga-undervisning
kl.18:30 Bhajans
kl.20:00 Aftensmad

Lørdag den 12. august
kl.6.00 Archana
kl. 8.30 Morgenmad
kl. 9.30 Swamis satsang
kl.13.00 Frokost
kl.15:00 Ungdoms-projektet ”fair”.
Kl.18.30 Bhajans
Kl. 20.00 Aftensmad, talentshow og fest

Vi er virkelig heldige at have mulighed for at byde Swami Amritaswarupananda Puri velkommen til Europa for første gang i 2023. Hans tilstedeværelse vil uden tvivl bringe stor visdom og inspiration til alle deltagere.

Programmet på M.A. Center Germany tegner virkelig til at blive berigende og opløftende med foredrag og interaktive sessioner ledet af Swamiji. Bhajans vil være enestående med talentfulde musikere og sangere fra Europa og Indien. Denne fusion af musikalske talenter lover en fængslende og spirituel atmosfære.

Desuden vil Swamijis præsentation af afslutningen på C20-arbejdet, som finder sted i Jaipur fra den 29. til den 31. juli, tilføre begivenheden en helt speciel værdi. 

Tilstedeværelsen af Swami Amritaswarupananda Puri, Swami Shubamritananda Puri og Swamini Amritajyoti Prana vil helt sikkert skabe en transformerende og forenende oplevelse for alle deltagere. Det er en unik mulighed for at mødes og dele sjælfulde øjeblikke i omgivelser, der er kære for Amma. Omkring 150 unge fra 20 forskellige lande vil samles ved denne lejlighed. 

Swamiji Amritaswarupananda Puri er viceforstander for Mata Amritanandamayi Math og præsident for Amrita Vishwa Vidyapeetham (Amrita Universitetet). Han er Sri Mata Amritanandamayi Devis (Ammas) hoved-discipel.

Han har boet i Amritapuri ashram siden dens begyndelse sidst i halvfjerdserne. Han har en marsteruddannelse i filosofi og er en anerkendt forfatter og oversætter. Han har skrevet: ”The Irresistible Attraction of Divinity ”(2019), ”The Colour of the Rainbow: Compassionate Leadership” (2014) og Ammas biografi.

Han har også samlet og oversat mere end 10 bind med samtaler mellem Amma og hendes tilhængere. Han er en fantastisk sanger og komponist af bhajans. Derudover har han rejst verden rundt mere end 30 gange, sammen med Amma i hendes tjeneste. 

Du er mere end velkommen til at hjælpe til! Vi venter mange besøgende, og der er meget at lave med afmontering og rengøring efter eventet. Du er velkommen til at blive søndag eftermiddag og deltage i afslutning og rengøring.