IAM meditations-kursus i Nivå 19.- 20. august 2023

HVAD ER IAM-MEDITATIONSTEKNIKKEN?
Den spirituelle og humanitære indiske leder Amma har udviklet Integreret Amrita Meditationsteknik (IAM), en enkel meditationsteknik der integrerer blide yoga-og åndedrætsøvelser med en effektiv og dybtgående fordybelsesdel/meditation, der samlet kan udføres på en halv time.

IAM fremmer fysisk og psykisk afspænding. Desuden skaber IAM indre ro og balance i livet: Krop, sind og ånd integreres, og der sker en fordybelse af vores nærvær. I den meditative stilhed kommer vores indre potentiale og kvaliteter til udtryk, hvorved vi mere frit og spontant kan handle i verden. Yderligere oplysninger om IAM på Amma-Danmarks hjemmeside her eller på den officielle IAM-side her.
 
HVEM KAN DELTAGE
IAM – meditationen er for alle, og der kræves ingen forkundskaber – om du er nybegynder eller øvet, er dette kursus for dig. Amma anbefaler at man tager kurset flere gange, da det vil fordybe din oplevelse af IAM yderligere, og du sikrer dig, at du udfører meditationen korrekt.
Du hører stoffet på en ny måde hver gang. Kurset giver dig også fin mulighed for samvær med gamle og nye Amma-venner i naturskønne omgivelser.

Amma siger om det at meditere sammen med andre: “Når ti mennesker mødes og udfører åndelig praksis, skaber det ti gange så mange spirituelle vibrationer i atmosfæren, og hver deltager får ti gange så meget ud af det.”

Det er ikke nødvendigt hverken at kende til eller være tilhænger af Amma. Du skal kunne deltage HELE den angivne undervisningstid begge dage. 16-17-årige kan deltage med en skriftlig tilladelse fra deres forældre. Hvis du er under medicinsk behandling for psykiske lidelser bedes du henvende dig til læreren inden tilmelding, så vi kan afklare din deltagelse.

OM AMMA
Amma (Mata Amritanandamayi Devi) er en spirituel og humanitær leder, som er internationalt anerkendt for sin store medfølelse og et omfattende humanitært arbejde for fattige og nødlidende over hele verden. Amma har bl.a. modtaget FN’s Gandhi King pris som en anerkendelse af sit livslange uselviske arbejde for verden. Amma har undervist i IAM gennem mange år og uddannet meditationslærere over hele verden.


KURSUSTID
Lørdag d. 6. maj kl. 9-17
Søndag d. 7. maj kl. 9-17

ØKONOMI
Da IAM-teknikken blev givet af Amma som en gave til verden i forbindelse med Ammas 50-års fødselsdag er der ingen betaling for selve undervisningen i IAM-teknikken. Amma ønsker at det skal være frit tilgængeligt for alle der ønsker at deltage.
Kursusafgift 250 kr. til dækning af forfriskninger, underviserens transportudgifter og undervisningsmaterialer mm.
 
Et evt. overskud går til Ammas hjælpearbejde i Embracing the World. Du er selvfølgelig også velkommen til derudover at give en donation til Ammas hjælpearbejde.
 
TILMELDING OG MERE INFORMATION
Tilmelding HER senest torsdag d.12. august Vi håber der er plads til alle interesserede – og ellers bliver det efter først-til-mølle-princippet.
Tilmeldingen er gældende og bindende, når vi har modtaget indbetalingen. Ønsker du yderligere oplysninger om IAM, så ring til instruktør Mahima på mobil 22823037.

GENOPFRISKNING AF IAM – SØNDAG KL. 9 -13
Hvis du har taget kurset før, men ikke kan være med hele weekenden og ønsker en genopfriskning af teknikken, kan du være med søndag.
 
STED
Kurset foregår på Skovparken 1, 2990 Nivå.