Virtuel satsang (Amma-møder)

Vi fortsætter 2022 med virtuel satsang (Amma-møder) på mødeplatformen Zoom. Vores erfaring er, at meditationer, chanting mm. kan opleves lige så inderligt og dybt som ved en almindelig satsang. Samtidig får man oplevelsen af fællesskab på trods af den fysiske afstand. Som Amma siger: “Hvor der er sand kærlighed, er afstand ingen hindring”.

Vi er så velsigende, at de i Amritapuri har givet os lov til at bruge Ammas hvide blomstermeditation i dette lukkede forum.

Du deltager ved at klikke på nedenstående links eller ved at logge på Zoom og bruge nedenstående Meeting ID. Vi åbner “dørene” ca. kl. 18.45, hvor du kan logge ind, så du har mulighed for at finde dig til rette, hvis du ikke har prøvet det før. Deltagelse er gratis og alle er velkomne. 

Mandag d. 2/5: Virtuel satsang kl.19.00-20.30 (- log in fra kl.18.45) Klik her for at deltage eller brug Meeting ID: 856 2904 3585

PROGRAM (kl. 19-20.30)

♡ Velkomst
♡ Lyset tændes på alteret – Vi chanter mantraet ‘Om Amriteswaryai Namah’. Mantraet bruges til at ære Amma og betyder ærbødig hilsen til evighedens gudinde. Mantras er hellige stavelser eller ord,som hjælper os til at komme ind i den meditative tilstand.
♡ Chanting af Ammas 108 navne – Ammas 108 navne chantes på sanskrit, fordi sprogets lyde har en dyb virkning på sindet. Efter hvert navn gentager vi mantraet – ‘Om Amriteswaryai Namah’. At chante navnene åbner hjertet, renser sindet og forbinder os til Ammas kvaliteter.
♡ Oplæsning af tekst med Ammas budskaber og spirituelle lære  – Opløfter og inspirerer.
♡ Bhajan (spirituelle sange) – Når bhajans synges med koncentration har det en gavnlig effekt på både den der synger, omgivelserne og naturen. Samtidig er det en måde at forbinde sig med Amma eller det guddommelige på.
♡ MA-OM meditation og Ammas hvide blomstermeditation – Disse meditationer hjælper mennesker med at åbne deres hjerter og derved invitere de rene vibraitoner af guddommelig nåde, kærlighed og lys ind i verden og ind i den praktiserenes eget hjerte.
♡ Arati (lysceremoni) og afsluttende bønner – Arati er en lysceremoni som symboliserer egoets renselse og forsvinden.
♡ 3 min. stilhed/stille-meditation – Integration af aftenens energi og indre oplevelser.
♡ Social snak

Hvis du har spørgsmål til brugen af Zoom, er du meget velkommen til at kontakte Teja på tlf. 5188 8841 eller Majbrit på tlf. 6084 4559.

Velkommen til!