Virtuel satsang (Amma-møder) i juni

Vi fortsætter juni ud med virtuel satsang (Amma-møder) på mødeplatformen Zoom. Vores erfaring er, at meditationer, chanting mm. kan opleves lige så inderligt og dybt som ved en almindelig satsang. Samtidig får man oplevelsen af fællesskab på trods af den fysiske afstand. Som Amma siger: “Hvor der er sand kærlighed, er afstand ingen hindring”. Vi er så velsigende, at de i Amritapuri har givet os lov til at bruge Ammas hvide blomstermeditation i dette lukkede forum.

Du deltager ved at klikke på nedenstående links eller ved at logge på Zoom og bruge nedenstående Meeting ID. Vi åbner “dørene” ca. kl. 18.45, hvor du kan logge ind, så du har mulighed for at finde dig til rette, hvis du ikke har prøvet det før. Deltagelse er gratis og alle er velkomne. 

D. 2. juni: LINK eller log på Zoom og brug Meeting ID: 870 2533 1448
D. 9 juni: LINK eller log på Zoom og brug Meeting ID: 844 1354 1041
D. 16 juni: LINK eller log på Zoom og brug Meeting ID: 889 1746 4583 
D. 30 Juni: LINK eller log på Zoom og brug Meeting ID: 852 3131 8159

PROGRAM (kl. 19.-20.30)

Velkomst
♡ Lyset tændes på alteret – Vi chanter mantraet ‘Om Amriteswaryai Namah’. Mantraet bruges til at ære Amma og betyder ærbødig hilsen til evighedens gudinde. Mantras er hellige stavelser eller ord,som hjælper os til at komme ind i den meditative tilstand.
♡ Chanting af Ammas 108 navne – Ammas 108 navne chantes på sanskrit, fordi sprogets lyde har en dyb virkning på sindet. Efter hvert navn gentager vi mantraet – ‘Om Amriteswaryai Namah’. At chante navnene åbner hjertet, renser sindet og forbinder os til Ammas kvaliteter.
♡ Oplæsning af tekst med Ammas budskaber og spirituelle lære  – Opløfter og inspirerer.
♡ Bhajans (spirituelle sange) – Når bhajans synges med koncentration har det en gavnlig effekt på både den der synger, omgivelserne og naturen. Samtidig er det en måde at forbinde sig med Amma eller det guddommelige på.
♡ Chanting af fredsmantraet ‘Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu’ 108 gange – Mantraet betyder: Må alle væsner i alle verdener være lykkelige og fredfyldte.
♡ Ammas hvide blomster meditation – Denne meditation hjælper mennesker med at åbne deres hjerter og derved invitere de rene vibraitoner af guddommelig nåde, kærlighed og lys ind i verden og ind i den praktiserenes eget hjerte.
♡ Arati (lysceremoni) og afsluttende bønner – Arati er en lysceremoni som symboliserer egoets renselse og forsvinden.
♡ 5 min. stilhed/stille-meditation – Integration af aftenens energi og indre oplevelser
♡ Social snak

Hvis swamiernes satsang på webcast fra Amritapuri viser sig, at falde sammen med vores satsang, rykker vi til en anden dag. Vi annoncerer på facebook i tilfælde af ændringer. Kontakt Teja på tlf. 5188 8841 eller Majbrit på tlf. 6084 4559, hvis du ikke er på facebook.

Hvis du har spørgsmål til brugen af Zoom, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte Teja eller Majbrit.

Velkommen til!

Facebookredditmail