Amritas Virtuelle Akademi – kurser

“En enorm viden venter på at udfolde sig indeni dig..” – Amma

Vokale & instrumentelle bhajan-kurser
Studér det grundlæggende i bhajans i vores kommende begynderkursus i tabla, harmonium, stemme, kaimani (håndklokker) og ganjira. Disse kurser er beregnet for dem, der kun har ringe eller slet ingen kendskab. Kurserne giver den nødvendige struktur for, at ens færdigheder kan udvikle sig til næste trin; enten for et satsang-fællesskab eller som hjemme-praksis. Grundfæstet i Ammas lære om bhajans som sadhana (spirituel praksis) kan du få tekniske færdigheder gennem hengivenhedens linse.
Tilmeld dig eller se mere om kurserne her.

Kurser fra Amritapuris haver
Amma selv siger, at naturen er den største lærer. Fælleskabet af Amritapuri-gartnere, naturelskere og eksperter vil snart dele den viden, de har samlet igennem årene fra Amma, studier, forskning og erfaringer fra berigende kurser. Workshops og kurser i permakultur, økologisk dyrkning og meget mere vil snart blive tilbudt igennem vores virtuelle lærings-akademi. Alle er velkomne til at deltage.
Tilmeld dig eller se mere om kurset her.

Kommende kurser

Indiske sprog (malayalam & sanskrit)
Fra grundlæggende sanskrit til at konversere på malayalam – nyd godt af vores nye sprogkurser fra Amritapuri. Begge kurser er passende for begyndere og er ganske enestående tilbud. Lær at forstå Amma, når hun taler, igennem dette kursus! Træn dit øre og lær grundlæggende vokaler. Lær grundlæggende sanskrit, de hinduistiske skrifters oldgamle indiske sprog.
Tilmeld dig eller se mere om kurset her.

Grundlæggende ayurvedisk madlavning
På dette kursus vil du blive undervist i de grundlæggende principper for ayurvedisk madlavning og lære praktiske måder til at integrere traditionel kogekunst. Forfatter og madekspert Shama Gandhi har i årtier inspireret nye kokke til at eksperimentere og til at lave nærende og sund hjemmelavet mad. Hun vil undervise i at indgyde Ammas lære i kogekunsten, som gavner både kokken og dem, der spiser maden!
Tilmeld dig eller se mere om kurset her.

Hengiven kunst
Amma siger: “Hvis vi har indstillingen ‘Jeg er kun et instrument i Guds hænder,’ så vil karmaens byrde falde helt bort. Kun når pennen er i ens hånd, kan den skrive breve. Den skriver ikke af sig selv. Sådan forholder det sig også med en malerpensel. Den maler ikke af sig selv. Nogen må holde den for at male. Vi må være som en pen eller en pensel for det guddommelige.”
Dette kursus vil lære dig det grundlæggende i at lave kunst som en spirituel praksis.
Tilmeld dig eller se mere om kurset her.

Kunsten at farve med planter
Velkommen til en verden af naturlig plantefarvning!
Deltag i en serie kurser, hvor du vil blive introduceret til plantefarvning med planter, rødder og blomster fra vores egen Saraswati- have i Amritapuri.
Tilmeld dig eller se mere om kurset her.

Om Amritas Virtuelle Akademi

Hvad er Amritas Virtuelle Akademi?
Amritas Virtuelle Akademi er et initiativ til at samle det unikke talent, den viden og visdom, som findes omkring Amma, og gøre det tilgængeligt for et bredere publikum via online platforme.

Hvordan er den forskellig fra andre online platforme?
Det, som gør AVA anderledes er, at hele indholdet er inspireret af Amma, hendes lære og det eksempel, hendes liv i uselvisk tjeneste er. Således er indholdet baseret på hendes kerne-værdier om at tjene dem, der har brug for det, verdensfred igennem indre fred og at leve i harmoni med moder natur. Alle undervisere er frivillige, og indtjeningen går til Ammas verdensomspændende velgørende aktiviteter.

Hvem er Amritas Virtuelle Akademi beregnet for?
AVA er for enhver, der er interesseret i at vokse som menneske igennem læring, som har brug for at tilegne sig praktiske færdigheder for at understøtte Ammas aktiviteter i ens egen region, eller som holder af at lære i en gruppe. Det er særlig værdifuldt for dem, der påskønner Ammas kerne-lære og forsøger at praktisere den i deres dagligdag.

Livslang læring fremmer vores forståelse af verden omkring os, giver os flere og bedre muligheder og forbedrer vores livskvalitet. Slut dig sammen med os på din rejse for at lære nyt. Erfaring behøves ikke. Begyndere opmuntres! Kurserne vil blive tilbudt på en eLearning platform udviklet for online-læring i Indien og i hele verden.“Forbliv en begynder, som et barn begavet med stor ydmyghed, tålmodighed og tillid. Sådan bør vores indstilling være overfor de oplevelser, som vi får i livet. Så vil vi blive ved med at lære. For at sindet kan vokse og blive så stort som universet, må vi først blive som et barn.”  – Amma

Vil du vide mere?
Se mere på Amritas Virtuelle Academis hjemmeside om de enkelte kurser og om, hvordan du melder dig her.