Fredsmeditationer i København 2018

– Hjertets vej til fred og harmoni

Kommende events i 2018:
25. januar, 22. februar, 22. marts, 26. april, 31. maj og 28. juni.

Vær med til at gøre en indsats for at skabe mere fred og harmoni i verden med Guidet meditation, recitering af mantraet Om Lokāḥ Samastāḥ Sukhino Bhavantū og stille meditation. Mantraet er på sanskrit og betyder: ’Må alle væsener i hele skabelsen være lykkelige og fredfyldte´. Dette kraftfulde mantra har været brugt i årtusinder. Sanskrit er Indiens klassiske kultursprog, og mantraet spreder helt specielle spirituelle vibrationer, der både kan påvirke den enkelte og den verden, vi lever i. Kom og vær med til aktivt at gøre en indsats for at skabe mere fred og harmoni på kloden.

Den kvindelige, spirituelle og humanitære leder Sri Mata Amritanandamayi Devi, til dagligt kaldet Amma, opfordrer alle rundt om i verden til at recitere mantraet og siger, at hun føler, at mørket omslutter verden, at naturen er ude af balance, og at det er vigtigt, at vi beder til harmoni imellem mennesker, mennesket og naturen og inden i os selv. Amma har i flere år guidet en meditation for fred og harmoni i verden. Hun har brugt meditationen i sin ashram i Amritapuri og i alle de lande, hun besøger på sine turnéer i Europa, USA, Japan, Australien osv.

Alle er hjertelig velkomne.

Deltag på distance: Hvis du ikke har mulighed for at møde op, kan du sidde hjemme evt. samle flere og sige mantraet i samme tidsrum. Du kan skrive til Marion, hvis du/I sidder derhjemme og er med i fredsmeditationen. Se kontaktinformation nedenfor.

Tidspunkt: 17:15-18:45 – Dørene åbner kl. 17:00. Kom gerne 10 min. før, og du behøver ikke at medbringe noget.

Sted: Østerbrogade 52, 1. tv., 2100 Kbh. Ø. (Grace Tours lokaler).

Program: Døren åbner kl.17, og vi starter 17.15 med en guidet meditation, hvorefter vi reciterer mantraet i ca. 30 minutter og slutter med at meditere sammen i stilhed. Efterfølgende mulighed for en kop te eller vælge at gå hjem i stilhed.

Tilmelding er ikke nødvendigt, du møder bare op. For mere information kontakt Marion Maheshwari på e-mail: marionlaudrup@gmail.com eller mobil: 4014 5602.