LAD DET GRO-kurser i marts

Dyrk din egen mad og gør kloden glad

Lær hvordan du let kan dyrke økologiske grøntsager med succes.

Amma siger, at vi selv skal dyrke noget af vores mad. Det er godt at spise grøntsager, der er dyrket, der hvor vi bor. Når vi dyrker vores grøntsager selv, kommer vi også i nærkontakt med naturen. Hvad enten vi dyrker grøntsagerne i en kasserolle i vores lille lejlighed, i et bed i en nyttehave, på terassen eller et helt andet sted, så genetablerer vi vores kontakt til naturen og hjælper med til at genskabe jordens balance.

Kurset LAD DET GRO løber over en weekend og vil give dig nok teori og praktisk viden til, at du selv kan dyrke økologiske grøntsager og frugt i din have, lejlighed eller på altanen.

Jylland: 3.-4. marts (weekend) Sted: 8240 Risskov Bibliotek. Let offentlig transport – lørdag 11-17 og søndag 10-16. (Kurset i Jylland er aflyst)

Sjælland: 24.-25. marts (weekend) Sted: Brede ved 2800 Lyngby. Let offentlig transport – lørdag 11-17 og søndag 10-16.

Tilmeldingsfrist: En uge før kursus-start med henvisning til annoncen. Tilmeldingen er først bindende, når gebyret er indbetalt.

Pris for at deltage: 375 kr. Er du ikke i arbejde, pensionist eller studerende, kan du tale med Nanna om en særpris. Kontaktoplysninger finder du nedenfor.

Selve undervisningen er efter Ammas ønske gratis. Prisen dækker den engelske lærebog ”GetGrowing”, materialer på dansk, frø/potter/jord og lokaler, samt kaffe/te og kage. Evt. overskud går til velgørenhedsarbejde. Du får program tilsendt, når du har tilmeldt dig og betalt.

Tilmelding sker ved at skrive til Nanna på laddetgro@amma-danmark.dk og indbetaling på MobilePay 13878 eller konto: 8401-1129040. Du er er til enhver tid velkommen til at ringe på 21215002 og høre nærmere om kurset, inden du tilmelder dig.

“Hver familie bør lave en grøntsagshave, som kan give mad til mindst en dag om måneden” – Amma.

Kærlig hilsen Embracing the World,
en NGO i mere end 40 lande, der arbejder for at skabe harmoni mellem mennesker og naturen