Filmevent i Gentofte Kino d. 6. oktober 2019

Event med filmvisning af Science of Compassion

Som optakt til visningen af portrætfilmen ‘The Science of Compassion’ (der er tekstet på dansk) vil der være to korte oplæg om at møde Amma af skuespiller, foredragsholder og coach AnnMari Max Hansen og børnelæge, skribent og foredragsholder Paula Humphrey (Niels Bohrs barnebarn).

Da hele aften er bygget op som rejse ind i medfølelsens univers, vil meditationsguide Susanne Aneelia Bille guide en meditation inden filmen starter. Når filmen slutter, vil der være en spørgsmål/svar session, hvor der også snakkes kort om Ammas kommende besøg.

Tid: 6. oktober 2019 kl. 20.45 – 22.45.
Sted: Gentofte Kino, Gentoftegade 39, 2820 Gentofte.

Hvem er Amma?

Den visionære og prisbelønnede leder Amma, som også er en spirituel og humanitær inspirator fra Indien, er bredt kendt i Danmark efter hendes første besøg i Danmark i 2018, hvor over 7.000 gæster besøgte hendes event i Brøndby Hallen. Amma besøger Danmark igen. Eventet finder sted den 22.-23. oktober 2019 i Brøndby Hallen.

Hun betragtes mange steder i verden som en lederskikkelse som værende på lige fod med Dalai Lama – dog er hendes programmer gratis.

Amma er særlig rådgiver for FN om at bringe fred på tværs af religioner, overbevisninger og baggrunde. Amma siger om sig selv ”min religion er kærlighed”. Amma har modtaget mange hædersbeviser, bl.a. modtog hun Gandhi-King fredsprisen i 2002. Hun står i spidsen for et stort humanitært arbejde, der er samlet under organisationen Embracing the World, som har platform i mere en 40 lande. Arbejdet omfatter nødhjælp, velanskrevne hospitaler, universiteter, uddannelsesinstitutioner, yogaskole og meget andet – under mottoet ‘Compassion in Action’, dvs. ‘Medfølelse i handling’.

Hendes bidrag er enormt. Amma har mødt og omfavnet ca. 39 millioner mennesker de sidste 40 år – Nok den mest tilgængelige spirituelle leder i verden.

Bestil billet her. Link til facebook event her.