Kommunikations- og PR-workshops i november 2015

Deltag i de to spændende workshops i kommunikation.

Med udgangspunkt i dine og de andre deltageres motivationer og historier, vil workshoppen fokusere på at udvikle idéer til nye strategier for både at inddrage og gøre flere mennesker bekendt med Amma og det gode arbejde, der deraf følger. I workshoppen vil der både være fokus på konkrete redskaber til at inddrage og bruge nye sociale medier, men også rig lejlighed til at få skarpvinklet budskaber, så det er modtageligt for målgruppen.

Workshoppen afholdes af Christian Vedel Sørensen, som er frivillig konsulent. Christian har allerede nu stor erfaring med at styre kampagner i flere store frivillige organisationer og projekter.

Kom og vær med til nogle spændende timer i workshoppen og mød de andre, der gerne vil have Ammas budskab og aktiviteter ud og i gang. Det er GRATIS at deltage. Donation til Ammas hjælpearbejde er meget velkommen.

Workshoppen er delt over to dage, så der er tid til at puste ud. Sæt kryds i kalenderen. Kom helst 15 minutter før, så der tid til at ankomme.

21. november fra 13:00 – 15:30
27. november fra 19:00 – 21:30

Sted: Suguna Paula og Sridev Humphreys, Tschernings Allé 6, 2500 Valby.
Transport: S-tog: Danshøj eller Langgade st. Eller bus: 26.

Tilmelding og spørgsmål: Nanna 21215002 (ring eller sms). Hvis du ikke kan deltage i workshoppen begge dage, så giv besked om hvilken dato, du kan deltage.

Vi glæder os til at se dig.