Oplev Amma synge bhajans på dansk

Danske devotees har skrevet og komponeret tre bhajans, som Amma nu har indspillet i Amritapuri. Du har mulighed for at købe dem som mp3-filer i den amerikanske Ammashop. Overskuddet går til Embracing the World. Klik her for at gå til The Amma Shop.

Amma har tidligere sagt, at bhajans bør synges med kærlighed og koncentration, ellers mister vi den kraft, som vi har vundet ved at meditere.

Hvis tilhørerne har tænkt over sangene, vil de forsøge at indrette deres liv efter den lære, der er indeholdt i dem. Disse sange vil med tiden bidrage til at vække tilhørerens spirituelle ånd. Bøn og at synge bhajans (lovsange til det guddommelige) er spirituelle øvelser, som vækker det iboende Selv. Det fysiske, følelsesmæssige og tankemæssige plan bliver indstillet på det kosmiske Selv.

”Amma ønsker sig intet mere end at se sine børn kalde længselsfuld efter Gud. Sådan kan I gøre jeres moder lykkelig. Kærlighed og skønhed er i dig. Prøv at udtrykke det igennem den måde, du forholder dig på, og du vil helt sikkert berøre lyksalighedens kilde.” -Amma


Kom Hjem Mit Barn

Kom hjem mit barn
Kom hjem til mig
Tårer falder, jeg er hos dig (x 4)

Omkvæd
Kom hjem mit barn
Kom hjem til mig (x 2)
Amma er lige her mit dejlige barn
Amma er lige her mit dejlige barn
Amma er lige her, vær ikke bange
Amma er lige her, vær ikke bange (x 4)

Verdens natur, alt går i ring
Det der bliver skabt, går bort igen (x 4)
Alt du ejer er væk en dag
Giv slip på det og kom tilbage (x 4)

Omkvæd

Verden du ser er fantasi
Luk dine øjne, gå indeni (x 4)
Hold fast i mig, vær kærlighed
Vil være hos dig til evig tid (x 4)

Omkvæd


Hør Gud, Hvor Jeg Længes

Hør Gud, hvor jeg længes
efter at mærke Dig i mig (x 4)
Mit hjerte – det banker
og kalder højt på Dig (x 4)

Omkvæd

Blot en dråbe
var hvad jeg fik smagt af Dig (x 4)
Og nu kan jeg ikke få nok, nej

Mit hjerte tørster efter Dig (x 4)

Som stjerner – i natten
blinker dit øje til mig (x 4)
Du kalder – kom til mig
Lad mig blive ét med dig (x 4)

Du og jeg er ét
Lad mig se det (x 4)
Åh lad mig se det (4)


Du Er Mit Smukke Hjem, Moder Jord.

Du er mit smukke hjem, Moder Jord
Al min næring får jeg fra dig, Moder Jord
Tak Moder Jord (x 4)

Hvor skal jeg leve hvis ikke i dig?
Hvor skal jeg lære hvis ikke i dig?
Tak Moder Jord (x 4)

Vi skal beskytte dig, Moder Jord
Ikke udnytte dig, Moder Jord
Tak Moder Jord (x 4)

Jai Ma – Jai Jai Ma – Jai Jai Jai Ma
Jai Ma – Jai Jai Ma – Jai Jai Jai Ma