Retreat d. 13.-14. februar 2021: Kærlighed er svaret

Et retreat med refleksion over guddommelig kærlighed med Ammas seniordiscipel

Tilmelding her: https://onlineretreats.amma.org/

Swami Amritaswarupananda Puri leder dette inspirerende to-dages retreat. Fordyb dig i Ammas lære under vejledning af hendes mest erfarne discipel. Swamiji tilbyder spirituelle taler, interaktive sessioner, hengiven sang og meget mere. Der vil også være sessioner med Ammas nordamerikanske disciple.

Lørdag kl.14.00 – søndag kl. 04:30 dansk tid
Søndag kl.15.00 – mandag kl. 04:30 dansk tid

Retreatet starter lørdag med en Homa ild-ceremoni, som er gratis, og som vil være tilgængelig for alle. Den udsendes via YouTube.

Hver morgen giver Swami Amritaswarupananda Puri en satsang (en spiritual tale) og er vært for et særligt diskussionspanel med nogle, der har fulgt Amma meget længe. Swamiji slutter hver dag med en spørgsmål/svar session og bhajans (hengivne sange). Derudover tilbydes Amrita Yoga, muligheder for meditation og undervisning i spirituel praksis af Ammas disciple og følgere. Der vil dog være rigeligt med pauser.

Deltagere fra hele verden er velkomne. Live–undervisningen foregår i nordamerikansk tidszone, men undervisningen er tilgængelig 14 dage efter retreatet.

Retreatet foregår på engelsk. Prisen er 108$ for hele retreatet, 65$ for en enkelt dag. Yderligere information og tilmelding: amma.org/SwamijiFebRetreat Kontakt events@amma.org hvis du har spørgsmål.

Hvis du har en Amma Live konto, kan du benytte samme e-mail-adresse og kodeord for tilmelding til retreatet.

Hvis prisen er uoverkommelig for dig, så send venligst en e-mail for at ansøge om mulighed for en lavere tilmeldingspris til: events@amma.org