Amrita Yoga-retreat d. 22.-24. juni (AFLYST)

Shobas Europatur er desværre netop blevet aflyst pga. problemer med visum og dermed også Amrita Yoga-retreat i København.

Det var en stor oplevelse og inspiration at have besøg at Bri. Shobha sidste år, hvor mange deltog i workshops i København og Aarhus. Der blev udtrykt ønske om afholdelse af et yoga-retreat – med mulighed for at kunne lære et helt yogaprogram.

Nu er chancen der: Kom og lær Amrita Yoga med Bri. Shobha. I år kommer hun til København flere dage og har tilbudt at undervise på et retreat fra d. 22.-24. juni. Shobha er en prisvindende yogalærer, ph.d.-studerende i yoga, og hun har dedikeret sit liv til at udøve den autentiske yoga. Hun har været leder af Amrita Yoga under Ammas direkte vejledning siden 2004. Hun specialiserer sig i at bygge bro mellem den gamle traditionelle østlige praksis og behovet for en praktisk anvendelig yoga i vesten. Hun er én af blot 12 medlemmer i Indiens Regeringsudvalg for Yogauddannelse.

Shobha taler et letforståeligt engelsk, men der vil også være mulighed for dansk oversættelse.

I løbet af retreatet vil du lære et yogaprogram, som du bagefter kan praktisere hjemme. Derudover vil vi praktisere yoga Nidra (afspændingsyoga), få viden om de fire forskellige yoga-veje og om Ammas lære.
Sankt Hans aften vil der være en særlig lys-ceremoni kaldet Bhagavati Seva Puja. Bhagavati Seva Puja, er en gammel vedisk puja-ceremoni, der er lavet for at genoprette balancen i miljøet og bringe fred i os selv og verden ved at påkalde på den guddommelige moder. Retreatet planlægges i samarbejde med vore norske og svenske kolleger.

Programmet starter fredag den 22/6 kl. 18.00 – du kan også vælge at være med fra lørdag 23/6 kl. 8.30. Programmet slutter søndag den 24/6 kl. 16.00.

Sted: Skt. Johannnesgården, Blegdamsvej 1B, København N.

Overnatning skal du selv arrangere. Lav en privat aftale med venner og bekendte. Vi vil forhåndsreservere billige værelser på nærliggende hostel. På hjemmesiden vil der komme link til andre overnatningsmuligheder.

Send en tilmelding til info@amma-danmark.dk med oplysning om navn, e-mailadresse, mobilnummer og ankomsttidspunkt. Oplys også, hvis du ønsker en af de forhåndsreserverede senge på hostel.

Prisen for retreatet er 800 kr. Tilmeldingen er først endelig, når beløbet er overført til konto: 8401-1129040 eller MobilePay til 13878. Husk at skrive navn og betaling for retreat.

Amrita Yoga er udviklet af Amma og bygger på den traditionelle Hatha Yoga og omfatter samtidig Ammas spirituelle lære. Amrita Yoga integrerer de fire forskellige yogaveje og udvikler fysisk, mental og spirituel opløftelse. Målet er at transcendere de fysiske yogaøvelser og opnå fordybelse i dit eget Selv og den indbyrdes forbundethed med alt liv. Dette opnås ved at fokusere på bevidstheden ud fra hjerte-centreret intention – og integration af mantraerne Ma og Om i de enkelte øvelser.