Swami Shubamritananda besøger Kbh. d. 26. juni

Swami Shubamritananda Puri har i mere end 20 år været en af Ammas nærmeste og er en af hendes hovedoversættere. Han rejser som Ammas udsending og afholder offentlige programmer og retreats i Europa, Asien, Afrika og Australien. Swamiji er kendt for sine engagerede spirituelle foredrag og som en pragtfuld bhajan-sanger og -komponist (bhajans er meditative sange). 

Han har taget tid fra sin meget travle kalender for at besøge os i Danmark og bringe Ammas budskab til os, fylde vores hjerter med kærlighed, fred, medfølelse og håb for en lys fremtid for alle. Med sin erfaring og sit nærvær præsenterer han spiritualitet på en let tilgængelig måde. Swami Shubamritananda Puri taler et letforståeligt engelsk – ved behov vil der blive oversat til dansk undervejs. 

I pausen kan der købes mad, kage, te og kaffe. Har du lyst til at bage en madtærte eller en kage, så send gerne en sms til Lise Jørgensen: 20113556. Desuden vil der være salg fra Amma-shoppen.

Vi ønsker at rigtig mange kommer og oplever Amma-energien og får en fantastisk aften, så tag gerne en ven med. Vi håber at du har mulighed for at komme og være en del af denne underfulde aften. 

Selve arrangementet starter kl. 19.00 og varer til ca. 22. Dørene åbner kl. 18, så der er tid til at spise lidt og kigge i shoppen inden aftenens program starter.

Sted: Mellemfolkelig Samvirke, Fælledvej 12, 1. sal, Lokale: Community Hall. 

Det er gratis at deltage, og det kræver ingen tilmelding. For nærmere info kontakt Teja på mobil: 51 88 88 41.

Se video med Swami Shubamritananda Puri  her