Amma-retreat den 12.-14. november (aflyst)

Vi er desværre nødt til at udsætte vores Amma-retreat til foråret.

ENDELIG KAN VI MØDES IGEN – KOM OG MØD GAMLE OG NYE AMMA-VENNERVi har nu mulighed for at samles på tværs af landet i Ammas energi og i de naturskønne omgivelser på Blushøjgård at fordybe os i fællesskab med afsæt i Ammas spirituelle lære.

– Alle er velkomne

I løbet af retreatet vil vi blandt andet recitere Ammas 108 navne og fredsmantra, meditere, synge bhajans og lave seva sammen. Desuden kan du deltage i to workshops. Nedenfor kan du læse beskrivelse af seks forskellige workshops. Du skal vælge 4 af de 6 workshops i prioriteret rækkefølge. Vi vil fordele dem efter bedste evne. Alle får mulighed for at være med i kærlighedsvandringen.

Fælles kærlighedsvandring i stilhed

Denne gåtur er en del af 9000 kærlighedskilometer, læs mere her. Paul Misfeldt vil lave nogle indledende fysiske og meditative øvelser, inden vi begiver os ud på ruterne. At gå i stilhed med opmærksomhed på åndedrættet og kroppen er en kraftfuld meditationspraksis og en måde at synke ned i kroppen og blive mere nærværende, grounded og veltilpas.

Der er to ruter:  En kort, ikke anstrengende tur, på 30 min og en lidt længere tur på ca. 1,5 time.  Lilian Varada og Søren Adarsh er guider på turene.

Workshops

1.    Mandala
Birgitte vil lede denne workshop med centrum i hjertet. Du vil lære at tegne din egen mandala fra bunden. Oplev den guddommelige geometri, der spejler alt i universets orden. Det kræver ingen forudsætninger eller erfaringer at deltage. Kun din åbenhed, tålmodighed og måske dine læsebriller. I anden halvdel af workshoppen vil vi arbejde med vores egen lille cirkel i den store cirkel vi sidder i, mærke enheden i helheden gennem leg og læring.

2.    IAM-genopfrisker
For dig som ønsker en genopfriskning af IAM. Birte Mahima vil guide dig igennem yogaøvelserne og selve den indre meditation. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og få finpudset teknikken.

3.    Bhajan workshop
I denne workshop får du lejlighed til at lære nogle bhajans bedre at kende, træne udtalen og blive fortrolig med rytmen. Du vil sammen med Arya gennemgå teksterne og synge i fællesskab. De bhajans vi arbejder med, vil indgå i aftenens program, som er et fælles arrangement for alle.

4.    Tekst og udtryk
Efter vi har hørt Ammas ord, vil Kathrine Srinidhi guide dig ind i et indre intuitivt rum hvorfra kreativiteten kan strømme. Du vil dernæst arbejde med farverne og omsætte Ammas ord til funklende farvespil. Som optakt vil hun kort introducere dig til brugen af farverne. Tanken er at åbne op for en intuitiv legende kreativ tilgang til Ammas ord uden tanke på egen kunstneriske uformåen. 

5.    Ammas 108 navne
Lær at sige Ammas 108 navne på sanskrit sammen med Søren Adarsh. Vi vil fordybe os i Ammas 108 navne, med henblik på at lære at recitere dem.  

6.    Kærlighedsvandrig med refleksion
Lillian Varada vil læse en Amma-tekst, og med teksten i hjertet vil vi vandre i det naturskønne område omkring Blushøjgård. 

Praktisk 

PRIS FOR RETREATET
–    Kurset koster 850 kr. som dækker logi, måltider og snacks, workshops og programmer. 

KOST OG LOGI
–    Der serveres enkel vegetarisk mad, som primært vil være økologisk og består af aftensmad fredag, tre måltider lørdag og 2 måltider søndag, kaffe/te, snack. Hvis du har særlige kostbehov bedes du selv medbringe dét du kan tåle. 
–    Overnatning: 2-3 personer af samme køn på værelse med enkeltsenge, eller en opredning i stuen i kursist-lejligheden. Par får tildelt dobbeltværelse. Skriv hvis du ønsker at sove sammen med én du kender, når du tilmelder dig. Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dit ønske.
–    Et evt. overskud går til Ammas hjælpearbejde.
–    Du er selvfølgelig også velkommen til at give en donation til Ammas velgørenhedsarbejde ud over prisen på forplejning og overnatning.

TILMELDING OG MERE INFORMATION
–    Tilmelding sker pr mail til: info@amma-danmark.dk. Vi håber der er plads til alle interesserede – og ellers bliver det efter først-til-mølle-princippet.
–    Opgiv dit navn, e-mail, adresse og telefonnummer og skriv “Blushøjgård Amma-retreat” for tilmelding
–    Skriv de 4 ud af de 6  workshops du er interesseret i – i prioriteret rækkefølge.
–    Tilmeldingen er gældende og bindende, når vi har modtaget indbetalingen i Merkur Andelskasse på reg.nr.: 8401 kontonr.: 1129040 eller Mobilepay 13878. Skriv Amma-retreat + dit navn.

Retreatet starter d. 12. november med aftensmad ved 18-tiden, med mulighed for check-in tidligere.  Vi slutter søndag d. 14. november om eftermiddagen. Programmet bliver sendt ud når vi nærmer os retreatet og kender antallet af deltagere. Ønsker du yderligere oplysninger om Amma-retreatet, så ring til Lise Jørgensen på mobil 20 11 35 56.

SEVA (frivilligt arbejde): Alle deltagere får tildelt og kan tilvælge sevaopgaver ved retreatets start. Opgaverne gør det muligt at afholde retreatet. 

TRANSPORT

Samkørsel:
–    Ønsker du samkørsel fra København/Sjælland eller kan du tilbyde et lift – så ring/skriv til Marion Maheshwari på tlf. 4014 5602.
–    Ønsker du samkørsel fra Århus/Jylland eller kan du tilbyde et lift – så skriv ring til Majbrit på tlf. 6084 4559 senest søndag d. 7 kl. 12.

Offentlig transport: 
–    Kombardo Expressen kører fra København til Århus hvorfra der går bus til Ebeltoft. Du kan f.eks. tage Kombardo Expressen kl. 12.20 og være Århus ca. kl. 15.45 og tage bus til Ebeltoft og er fremme ved busstoppestedet ca. kl. 17.00, hvorfra du kan blive hentet og kørt til Blushøjgård  for 20 kr. 
–    Du kan også tage toget fra København H – Århus og fra Århus tage bus til Ebeltoft. Afgang eks. Kl.- 11.53 og så kan du være på Blushøjgård ca. 16.45.
–    Fra Århus går bus 123 ca. hver halve time mod Ebeltoft.
–    Tilmelding til afhentning i din registrerings e-mail: Pris 20 kr. send en sms senest onsdag d. 10/11 om afhentningstidspunkt til Lilian Varada på tlf. 3024 8628.