IAM meditations-retreat d. 1.-3. april 2022

IAM meditations-retreat på naturskønne Blushøjgård d. 1.-3. april. 
– også for dig der har taget kurset før.
 
HVAD ER IAM-MEDITATIONSTEKNIKKEN?
Den spirituelle og humanitære indiske leder Amma har udviklet Integreret Amrita Meditationsteknik (IAM), en enkel meditationsteknik der integrerer blide yoga-og åndedrætsøvelser med en effektiv og dybtgående fordybelsesdel/meditation, der samlet kan udføres på en halv time.
IAM fremmer fysisk og psykisk afspænding. Desuden skaber IAM indre ro og balance i livet: Krop, sind og ånd integreres og der sker en fordybelse af vores nærvær. I den meditative stilhed kommer vores indre potentiale og kvaliteter til udtryk, hvorved vi mere frit og spontant kan handle i verden. Yderligere oplysninger om IAM på Amma Danmarks hjemmeside her eller på her.
 
HVEM KAN DELTAGE
IAM – meditationen er for alle og der kræves ingen forkundskaber – om du er nybegynder eller øvet, er dette kursus for dig. Amma anbefaler at man tager kurset flere gange, da det vil fordybe din oplevelse af IAM yderligere, og du sikrer dig, at du udfører meditationen korrekt. Du hører stoffet på en ny måde hver gang. Retreatet giver dig også fin mulighed for samvær med gamle og nye Amma-venner i naturskønne omgivelser.

Amma siger om det at meditere sammen med andre: “Når ti mennesker mødes og udfører åndelig praksis, skaber det ti gange så mange spirituelle vibrationer i atmosfæren, og hver deltager får ti gange så meget ud af det.” 

Det er ikke nødvendigt hverken at kende til eller være tilhænger af Amma. Du skal kunne deltage HELE den angivne undervisningstid alle 3 dage. 16-17-årige kan deltage med en skriftlig tilladelse fra deres forældre. Hvis du er under medicinsk behandling for psykiske lidelser bedes du henvende dig til læreren inden tilmelding, så vi kan afklare din deltagelse.

OM AMMA
Amma (Mata Amritanandamayi Devi) er en spirituel og humanitær leder, som er internationalt anerkendt for sin store medfølelse og et omfattende humanitært arbejde for fattige og nødlidende over hele verden. Amma har bl.a. modtaget FN’s Gandhi King pris som en anerkendelse af sit livslange uselviske arbejde for verden. Amma har undervist i IAM gennem mange år og uddannet meditationslærere over hele verden.

KURSUSTID
Ankomst fredag mellem kl. 16 og 18. Kursusstart kl. 19.00. Kurset slutter søndag kl. 13 – herefter frokost, fælles oprydning og rengøring.
 
ØKONOMI
Da IAM-teknikken blev givet af Amma som en gave til verden i forbindelse med Ammas 50-års fødselsdag er der ingen betaling for selve undervisningen i IAM-teknikken. Amma ønsker at det skal være frit tilgængeligt for alle der ønsker at deltage.
 
KOST OG LOGI
Der serveres enkel, vegetarisk og overvejende økologisk mad som består af aftensmad fredag, tre måltider lørdag og 2 måltider søndag, plus kaffe/te og snacks.
Overnatning: 2-3 personer af samme køn på værelse med enkeltsenge.
Pris for kost og logi – 650 kr. Kost og logi betales ved tilmelding.
 
Et evt. overskud går til Ammas hjælpearbejde i Embracing the World. Du er selvfølgelig også velkommen til at give en donation til Ammas hjælpearbejde ud over prisen på forplejning og overnatning.
 
TILMELDING OG MERE INFORMATION
Tilmelding sker pr mail til: iam@amma-danmark.dk senest tirsdag d. 22/3. Vi håber der er plads til alle interesserede – og ellers bliver det efter først til mølle princippet.
Opgiv dit navn, e-mail, adresse og telefonnummer og skriv “Blushøjgård” for tilmelding til dette kursus, da vi også har kurser andre steder i landet.
Husk at angive om du ønsker afhentning i Ebeltoft.
Tilmeldingen er gældende og bindende, når vi har modtaget indbetalingen i Merkur Andelskasse på reg.nr.: 8401 kontonr.:1531492 eller Mobilepay 65991. Skriv IAM + dit navn.
Ønsker du yderligere oplysninger om IAM, så ring til instruktør Birte Mahima på mobil 2282 3037.
 
TRANSPORT
Samkørsel: Ønsker du samkørsel fra København eller kan du tilbyde et lift – så ring/skriv til Marion Maheshwari på tlf. 4014 5602. Ønsker du samkørsel fra Aarhus eller kan du tilbyde et lift – så skriv/ring senest onsdag d. 30/3 til Majbrit på tlf. 6084 4559.

Offentlig transport: Kombardo Ekspressen kører fra København til Aarhus hvorfra der går bus til Ebeltoft. Du kan f.eks. tage Kombardo Ekspressen kl 11.20 og være på Blushøjgård kl. ca. 16.45. Du kan også tage toget fra København H – Aarhus og fra Aarhus tage bus til Ebeltoft. Afgang eks. kl. 11.53 og så kan du være på Blushøjgård ca. 16.45.

Fra Aarhus går bus 123 ca. hver halve time. Hvis du rejser med offentlig transport har du mulighed for at aftale afhentning i Ebeltoft – pris 20 kr. Send en sms senest 2 dage før kursusstart, om afhentningstidspunkt til Lilian Varada på tlf. 3024 8628.
 
GENOPFRISKNING AF IAM – SØNDAG KL.10-13
Hvis du har taget kurset før, men ikke kan være med hele weekenden og ønsker en genopfriskning af teknikken, kan du være med søndag. Du har mulighed for at købe formiddags-te/kaffe m. snack og frokost, samlet pris 50 kr. – gør venligst opmærksom på om du ønsker dette og betal ved tilmelding.
 
STED
Retreatet foregår på Blushøjgård Kursus- og feriecenter, Elsegårdevej 58, 8400 Ebeltoft. Du kan se mere om Blushøjgårds overnatnings – og kursusfaciliteter på hjemmesiden https://www.blushojgaard.dk/
 
Vi glæder os til at se dig.